Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Η πρώτη μεταγραφή με τα χρήματα του Τζόλη - Έκπληξη Λουτσέσκου - "Χουνέρι" σε Έλληνα του ΠΑΟΚ
| 2021-08-10 16:40:00

Η πρώτη μεταγραφή με τα χρήματα του Τζόλη - Έκπληξη Λουτσέσκου - "Χουνέρι" σε Έλληνα του ΠΑΟΚ

του Λάζαρου Γεωργίδη
Η πρώτη μεταγραφή με τα χρήματα του Τζόλη - Έκπληξη Λουτσέσκου - "Χουνέρι" σε Έλληνα του ΠΑΟΚ

Η μεγάλη ανατροπή στην Τούμπα και ο πρώτος που έρχεται άμεσα. Στον Δικέφαλο περιμένουν τα εκατομμύρια της Νόριτς και... τρέχουν να τα ρίξουν στην αγορά. Η πρώτη κίνηση από την Αγγλία, η υπόθεση Τζιοβίνκο και ποια η μεγάλη αλλαγή στον καλοκαιρινό σχεδιασμό. Έρχονται εξελίξεις!

Πώς και πώς περιμένουν τις επόμενες κινήσεις τού ΠΑΟΚ οι οπαδοί της ομάδας, καθώς με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην άκρη τού πάγκου όλοι έχουν την αίσθηση ότι η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό με συνέπεια.

Μόνο που τα πρώτα δείγματα γραφής δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα να υπάρχει η ανάγκη για να ενισχυθεί το ρόστερ. Κι εδώ είναι που μπαίνει στην κουβέντα ο Χρήστος Τζόλης.

Η πώληση του Τζόλη στη Νόριτς με ένα ποσό 11 εκατομμυρίων ευρών (+ 2.5 εκατομμύρια ως μπόνους) αλλάζει άρδην τα δεδομένα και αναβαθμίζει άμεσα τους μεταγραφικούς στόχους που υπάρχουν. Γιατί; Μα γιατί ο Δικέφαλος θα μπορεί να δώσει περισσότερα χρήματα!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Μπάμπα, που η περίπτωση βρίσκεται σε αρκετά καλό δρόμο, και το όνομά του επέστρεψε στο ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες. Στον Δικέφαλο θέλουν να τελειώνουν τη συγκεκριμένη υπόθεση και πλέον πιο άνετοι οικονομικά, αναμένεται να έρθουν άμεσα σε επαφή με την Τσέλσι.

Ωστόσο, ανεξάρτητη από του Τζόλη είναι η περίπτωση του Τζιοβίνκο. Κι εδώ να σημειώσουμε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι με τα δεδομένα της αποδέσμευσής του από την Αλ Χιλάλ, παρά τα όσα διαβάζετε κατά καιρούς δεξιά και αριστερά. Δεν έχει βρεθεί η αποζημίωση του η χρυσή τομή του, και όπως αναφέρουν όσοι γνωρίζουν καλά πρόσωπα και καταστάσεις, μπορεί να πάει μετά τις 20, 25 Αυγούστου για να ξεμπλέξει με τους Άραβες...

Το σκέφτεται και για τερματοφύλακα!

Στη διάρκεια της παρουσίασής του ο Ράζβαν Λουτσέσκου ρωτήθηκε για το αν θα ζητήσει να αποκτηθεί τερματοφύλακας και ήταν κατηγορηματικός. Τόνισε ότι θα στηριχτεί στο δίδυμο Πασχαλάκη - Ζίβκοβιτς. Στο μεσοδιάστημα ρωτήθηκε κι άλλες φορές και η απάντηση ήταν η ίδια. "Δεν θέλουμε τερματοφύλακα".

Ωστόσο, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και μετά τις... γκάφες Πασχαλάκη στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, ο Ρουμάνος το ξανασκέφεται.. Οριστική απόφαση δεν υπάρχει, ωστόσο ο ΠΑΟΚ θα δει τις επιλογές υπάρχουν στο μεταγραφικό παζάρι κι αναλόγως θα αποφασίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν θα... ξανάπαιζε μπάλα ο Τζόλης στον ΠΑΟΚ - Πώληση με 40 μύρια - Τζιοβίνκο και δύο μεταγραφές

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags