Facebook Pixel Λουντογκότετς - Ολυμπιακός: Ενδεκάδα... πρόκρισης από Μαρτίνς - Επιστροφές και μεγάλη έκπληξη στα εξτρέμ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-10 19:56:00

Ενδεκάδα... πρόκρισης από Μαρτίνς - Επιστροφές και μια μεγάλη έκπληξη - Στον πάγκο ο Ονιεκούρου!

Sportdog Team
Ενδεκάδα... πρόκρισης από Μαρτίνς - Επιστροφές και μια μεγάλη έκπληξη - Στον πάγκο ο Ονιεκούρου!

Δείτε αναλυτικά όλες τις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού για την αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην κρίσιμη αναμέτρηση με τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία.

Λουντογκότετς - Ολυμπιακός: Ο Βρουσάι αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη στην ενδεκάδα του Πέδρο Μαρτίνς, αφού ξεκινά βασικός στα εξτρέμ, με τους Βαλμπουενά και Ραντζέλοβιτς να μένουν στον πάγκο.

Εκτός ενδεκάδας έμεινε και ο Κουντέ, καθώς επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα μετά από τραυματισμούς οι Μπουχαλάκης και Εμβιλά, ενώ ο Ελ Αραμπί παίρνει τη θέση του Χασάν στην επίθεση.

Παράλληλα, για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Χένρι Ονιεκούρου, που θα καθίσει στον πάγκο.

Οι Ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν με σύστημα 4-3-3, έχοντας τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια και Μπα, Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας. Δεξί μπακ θα είναι ο Ανδρούτσος και αριστερό ο Ρέαμπτσιουκ. Καμαρά, Εμβιλά και Μπουχαλάκης συνθέτουν την τριάδα του κέντρου, με τους Μασούρα, Βρουσάι στα άκρα της επίθεσης και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Σεμέδο, Μπα, Ανδρούτσος. Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μασούρας, Βρουσάι, Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο: Βατσλίκ, Ονιεκούρου, Χασάν, Κουντέ, Αγκιμπού Καμαρά, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Λαλά, Βαλμπουενά, Σισέ, Ραντζέλοβιτς, Σουρλής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags