Facebook Pixel Sportdog.gr | Έπαιξε με τη φωτιά και κάηκε ο Ολυμπιακός - Για αυτό αποκλείστηκε από τη Λουντογκόρετς!
| 2021-08-11 11:03:00

Έπαιξε με τη φωτιά και κάηκε ο Ολυμπιακός - Για αυτό αποκλείστηκε από τη Λουντογκόρετς!

Sportdog Team
Έπαιξε με τη φωτιά και κάηκε ο Ολυμπιακός - Για αυτό αποκλείστηκε από τη Λουντογκόρετς!

Το δικό του σχόλιο για την εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς με την Λουντογκόρετς και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League έκανε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ολυμπιακός: Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Ηρακλής Αντύπας.

«Το είπε και ο Μαρτίνς στις δηλώσεις του, ο Ολυμπιακός δεν έκανε τίποτα καλό στα πρώτα 25 λεπτά του β’ ημιχρόνου. Μετά το 2-1 έβγαλε αντίδραση και για αυτό έφτασε στην ισοφάριση. Δεν μπορώ να καταλάβω και ο Ολυμπιακός μπήκε με αυτόν τον τρόπο στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός άργησε να βγει στον αγωνιστικό χώρο. Είχε βγει η Λουντογκόρετς και μετά από 2 λεπτά εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός. Έπαιξε με τη φωτιά και πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη…», ανέφερε αρχικά.

«Όλα αυτά που έγιναν δεν ήταν το ιδανικό σενάριο. Ο Ολυμπιακός ήταν κακός. Είχε αφήσει την μπάλα στη Λουντογκόρετς και περίμενε πότε θα χτυπήσει. Το έκανε και με ωραίο τρόπο στο 30’. Είχαν πολλά νεύρα και διαμαρτυρόντουσαν για τα πάντα οι Βούλγαροι. Στο δεύτερο μέρος, η Λουντογκόρετς είναι σημαντικό πως σκόραρε στην πρώτη της επίθεση», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά την αλλαγή τακτικής από τον Πέντρο Μαρτίνς: «Με τα αμυντικά κενά ο Μαρτίνς το γύρισε με τρεις πίσω. Ήθελε να γεμίσει την άμυνα και αυτό ήταν στο μυαλό του. Ανέλαβε την ευθύνη στις πρώτες του δηλώσεις. Έζησε πολύ έντονα το ματς ο Πορτογάλος και πανηγύρισε το γκολ. Στο τέλος ήταν πάρα πολύ στεναχωρημένος. Φαινόταν αυτό».

«Είχε ένα επιπλέον πλεονέκτημα η Λουντογκόρετς, ότι ο προπονητής είχε κάνει μία αλλαγή και αυτή αργά στο ματς. Δεν κινδύνεψε υπερβολικά στην παράταση, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει. Κέρδισε αρκετά κόρνερ, αλλά δεν μπόρεσε να βάλει άλλο ένα γκολ», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ο Ηρακλής Αντύπας ανέφερε: «Η διαδικασία των πέναλτι τελείωσε νωρίς, όταν αστόχησαν ο Βαλμπουενά και ο Χασάν. Αυτό έδωσε ψυχολογία στους Βούλγαρους. Από ένα σημείο και μετά ο Ανδρούτσος είχε σκάσει και θα έλεγα πως θα μπορούσε να μπει πιο νωρίς ο Λαλά. Μετά του έκατσε και η αποβολή του Μπα, που ήταν από τους καλύτερους χθες και είχε δύο καθοριστικές επεμβάσεις με τάκλιν στην περιοχή».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags