Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Plan-b από Μαρτίνς, πρέπει να ηρεμήσει - Γι’ αυτό παίζει με τρεις στην άμυνα - Εκεί πονάει ο Ολυμπιακός"
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-11 13:28:00

"Plan-b από Μαρτίνς, πρέπει να ηρεμήσει - Γι’ αυτό παίζει με τρεις στην άμυνα - Αυτόν να φέρει..."

του Γιώργου Κτενά
"Plan-b από Μαρτίνς, πρέπει να ηρεμήσει - Γι’ αυτό παίζει με τρεις στην άμυνα - Αυτόν να φέρει..."

Οι λόγοι του αποκλεισμού, το... μυαλό του Μπα και οι μεταγραφές. Ο Σάκης Τσιώλης σχολιάζει στο Sportdog.gr τον αποκλεισμό των Πειραιωτών από τη Λουντογκόρετς, τα λάθη που στοίχισαν κόντρα στη Λουντογκόρετς και στέλνει το μήνυμα για την επόμενη μέρα. Πού χρειάζεται άμεσα παίκτη;

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Τον αποκλεισμό των Ερυθρόλευκων από τη Λουντογκόρετς σχολίασε με συνέντευξή του στο sportdog ο Σάκης Τσιώλης, καθώς και την επόμενη μέρα μετά από αυτή την αρνητική εξέλιξη για τους Πειραιώτες.

Ο πεπειραμένος τεχνικός αναφέρθηκε και στο πρώτο παιχνίδι, στο Καραϊσκάκη, αλλά και στο γεγονός ότι η βουλγαρική ομάδα είναι καλά οργανωμένη, ενώ σχολίασε τους παίκτες τού Ολυμπιακού και πού χρειάζονται ενίσχυση οι Ερυθρόλευκοι.

"Ανέβασε την Λουντογκόρετς η αλλαγή συστήματος του Ολυμπιακού - Πώς σκέφτεται ο Μπα;"

"Ήταν καλύτερη η Λουντογκόρετς σε σχέση με τη Νέφτσι. Ήταν ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλη άνοδο. Γενικά δείχνει ότι είναι ομάδα με καλή οργάνωση, που δεν είναι πυροτέχνημα, έχει οργάνωση. Το πρώτο παιχνίδι ήταν σημαντικό που δεν μπόρεσε να κερδίσει ο Ολυμπιακός, είχε αρκετά προβλήματα στο πρώτο παιχνίδι.

Στη ρεβάνς βγήκε μπροστά, είχε υπεροχή, στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε, έδειχνε ότι θα πάει σε δεύτερο γκολ, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο η αλλαγή του συστήματος ανέβασαν τον αντίπαλο στην περιοχή του Ολυμπιακού", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Όσο ο χρόνος περνούσε και πήγαμε στην παράταση, με την αποβολή του Μπα που δεν μπορώ να καταλάβω πώς σκέφτεται στο αράουτ και κάνει αυτό το πράγμα, η κατάσταση δυσκόλεψε. Στα πέναλτι είναι ρώσικη ρουλέτα".

"Αυτός ήταν κινητήριος μοχλός - Πολύ καλοί Αραμπί-Ρέαμπτσιουκ - Να ηρεμήσει ο Μαρτίνς"

Ποιον ξεχωρίσατε;

"Ο Αραμπί και ο Ρέαμπτσιουκ ήταν πάρα πολύ καλοί. Καμαρά, Μπουχαλάκης και ο Εμβιλά που ήταν κινητήριος μοχλος, συν ο Τζολάκης. Στα υπόλοιπα παιδιά, ο Ανδρούτσος έδωσε πολλά στο πρώτο ημίχρονο και δεν βοηθήθηκε όσο θα έπρεπε από την πλευρά του. Κι εκεί θα μπορούσε να γίνει κάτι μετά το 60-70".

Επόμενη μέρα, πώς πρέπει να είναι;

"Ο Μαρτίνς θεωρώ ότι έχει β΄ πλάνο, αλλά θα πρέπει να ηρεμήσει, να δει τι θα κάνει. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο παρά να συνέλθει από αυτή τη ιστορία. Χάνει χρήματα, χάνει τη βιτρίνα που εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτός είναι μεγάλο πλήγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να προσέξει για να προχωρήσει. Έχει φανταστικό υλικό, θα κοιτάξει εκεί να ρίξει το βάρος γιατί στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν περιμένω ότι θα αλλάξουν πολλά".

"Λείπει η θέση του Φορτούνη - Για αυτό παίζει με τριάδα στην άμυνα ο Μαρτίνς"

Τέλος, πείτε μου πού θεωρείτε ότι χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα;

"Λείπει η θέση του Φορτούνη, ο παίκτης στον άξονα που θα κρατήσει την μπάλα. Ο Βαλμπουενά πηγαίνει δεξιά και αριστερά. Για εμένα λείπει η θέση του Φορτούνη. Μπροστά, με Αραμπί και Χασάν είναι καλά, ο Μασούρας επίσης είναι σε καλή κατάσταση, στα χαφ οι Μπουχαλάκης, Καμαρά, Εμβιλά είναι καλή τριάδα. Πίσω, με τόσα στόπερ (Σεμέδο, Παπασταθόπουλο, Σισέ, Μπα, Αβραάμ), επίσης δεν χρειάζεται κάτι. Ίσως και ένας λόγος που παίζει με τρία στόπερ ο Μαρτίνς, είναι γιατί υπάρχουν πολλοί που δεν γίνεται να αφήνει τόσους έξω σε κάθε ματς".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Πέφτουν κεφάλια" στον Ολυμπιακό - Έξαλλος Μαρινάκης για το κάζο - Δύο στην έξοδο, σκάει μεταγραφή

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags