Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έτσι θα πάρει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ - Αυτή είναι η 11αδα που ετοιμάζει ο Λουτσέσκου
| 2021-08-11 13:46:00

Έτσι θα πάρει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ - Αυτή είναι η 11αδα που ετοιμάζει ο Λουτσέσκου

Sportdog Team
Έτσι θα πάρει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ - Αυτή είναι η 11αδα που ετοιμάζει ο Λουτσέσκου

Στον Δικέφαλο κυνηγούν την ανατροπή κόντρα στη Μποέμιανς και ο Ρουμάνος προπονητής είναι έτοιμος να... ρίξει όλα του τα όπλα στο παιχνίδι της Πέμπτης.
 

ΠΑΟΚ: Ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για το σημαντικό αυριανό ευρωπαϊκό ραντεβού εναντίον της Μποέμιαν στο γήπεδο της Τούμπας.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας είχε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη, ενώ ξεχωριστή δουλειά έγινε στο κομμάτι των στημένων και στατικών φάσεων.

Στη αποστολή της ομάδας περιλαμβάνεται και ο Ισπανός Χοσέ Κρέσπο που προπονήθηκε κανονικά και θα είναι διαθέσιμος για το αυριανό παιχνίδι. Εκτός ομάδας παραμένουν οι Ίνγκι Ίνγκασον, που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί κι ο Ντάγκλας Αουγκούστο που έβγαλε μέρος της προπόνησης και μετά δούλεψε ατομικά.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα με τους Πασχαλάκη, Ροντρίγκο Σοάρες, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Καγκάβα, Αντ. Ζίφκοβιτς, Ολιβέιρα.

Αναλυτικά οι παίκτες βρίσκονται στην αποστολή του Δικεφάλου είναι οι: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Τέιλορ, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Καγκάβα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Κούτσιας, Σφιντέρσκι, Ολιβέιρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags