Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τι έλεγε ο Τζόλης για Σαββίδη - Πρόσωπο... έκπληξη τον έστειλε στη Νόριτς!
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-11 20:54:00

Τι έλεγε ο Τζόλης για Σαββίδη - Πρόσωπο... έκπληξη τον έστειλε στη Νόριτς!

Sportdog Team
Τι έλεγε ο Τζόλης για Σαββίδη - Πρόσωπο... έκπληξη τον έστειλε στη Νόριτς!

Ποιος ενεπλάκη στη "χρυσή" μεταγραφή του Έλληνα άσου στην Premier League, η οποία θα γεμίσει τα ταμεία του ΠΑΟΚ και θα ποροσφέρει την ευκαιρία στον Τζόλη να συμμετάσχει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Στο περιθώριο των δηλώσεων που παραχώρησε χθες (10/8) νωρίς το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Μακεδονία ο Χρήστος Τζόλης, μιλούσε με κολακευτικά λόγια για την οικογένεια Σαββίδη και τους ανθρώπους που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και αποτελούν, επί της ουσίας, τους εκπροσώπους τους.

 Ο Τζόλης δεν έκρυβε την ικανοποίησή του (και πως να μην το κάνει άλλωστε) για τον Ιβάν και τον Γιώργο Σαββίδη, όπως και για τον Παντελή Θωμαρέη που αποτελεί τον άνθρωπο εμπιστοσύνης του Γιώργου Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη.

Ο ρόλος του Ρέμπε

Πρέπει ακόμη να αναφερθεί πως ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, ο Ολαφ Ρέμπε, έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να ολοκληρωθεί η πώληση.

Εξαιτίας των πολύ καλών σχέσεών του, τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με την Νόριτς (προπονητή και αθλητικό διευθυντή) διαμόρφωσε το πλαίσιο, για να μείνουν ικανοποιημένες όλες οι ενδιαφερόμενες πλευρές.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη και το αρχικό ποσοστό που αντιστοιχούσε στον Τζόλη (στο ενδεχόμενο πώλησης), μειώθηκε αισθητά ή ελαχιστοποιήθηκε και αυτό το γεγονός βοήθησε, προκειμένου να κλείσει η συμφωνία.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags