Facebook Pixel «ΑΕΚ… σερί ως τις γιορτές»!
| 2011-11-24 21:30:00

«ΑΕΚ… σερί ως τις γιορτές»!

«ΑΕΚ… σερί ως τις γιορτές»!

Χριστούγεννα με κάλαντα, τρίγωνα, αλλά και… τρίποντα ελπίζει να κάνει στην ΑΕΚ ο Χοσέ Κάρλος!

Μιλώντας στη WEB TV του www.sport-fm.gr, ο Ισπανός εξέφρασε την πίστη πως η «Ένωση» μπορεί να φτάσει μόνο με νίκες μέχρι τις γιορτές.

Χαρακτήρισε ικανοποιητικό, δε, το επίπεδο της Σούπερ Λίγκας -δεδομένων των αντιπάλων που έχει βρει μέχρι τώρα μπροστά της η ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάρλος μετά το ματς με τον Λεβαδειακό:

Για τη δική του βελτίωση που συμβαδίζει με αυτή της ΑΕΚ στα πρόσφατα ματς:

«Θεωρώ ότι έχω βελτιωθεί πραγματικά στα τελευταία παιχνίδια, γιατί μου έχει δοθεί η ευκαιρία ν’ αγωνιστώ, αλλά πιστεύω ότι μέσα από τις προπονήσεις έχω πολλά πράγματα ακόμα να βελτιώσω ώστε να φανώ ακόμα καλύτερος».

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να φτιάξει ένα καλό σερί:

«Θα ήταν πάρα πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ, να φτάσει σε συνεχόμενες νίκες, μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων. Από ‘κει και πέρα, κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο γιατί κάθε αντίπαλος θέλει τη νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Εμείς οι παίκτες θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια, σίγουρα οι συνεχόμενες νίκες θα μας βοηθούν και ψυχολογικά. Θα ήταν καλό να φτάσουμε μέχρι την διακοπή μόνο με νίκες».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος και αν του έχει κάνει κάτι εντύπωση στο πρωτάθλημα:

«Όλες οι ομάδες που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα η ΑΕΚ είναι δύσκολοι αντίπαλοι. Όπως και ο σημερινός αντίπαλος (σ.σ. Λεβαδειακός) έδειξε ότι είναι υπολογίσιμος. Οι μικρότερες θεωρητικά ομάδες, μπορούν να δυσκολέψουν τις μεγαλύτερες σε δυναμικότητα. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags