Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ερχεται πρόταση για Χατζηγιοβάνη - Φεύγει... απόψε κιόλας - Αυτά τα χρήματα παίρνει ο ΠΑΟ"
| 2021-08-12 18:24:00

"Ερχεται πρόταση για Χατζηγιοβάνη - Φεύγει... απόψε κιόλας - Αυτά τα χρήματα παίρνει ο ΠΑΟ"

Sportdog Team
"Ερχεται πρόταση για Χατζηγιοβάνη - Φεύγει... απόψε κιόλας - Αυτά τα χρήματα παίρνει ο ΠΑΟ"

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παρουσιάζει διστακτικότητα στις μεταγραφικές κινήσεις των «πρασίνων».

Όπως, ανέφερε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού Βασίλης Μοιρώτσος ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί συγκεκριμένη κίνηση. Ωστόσο, το «τριφύλλι» έχει δεχτεί κρούση τόσο για τον Αργύρη Καμπετσή όσο και για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού Βασίλη Μοιρώτσο ο 22χρονος επιθετικός Αργύρης Καμπετσής, έχει δεχτεί πρόταση από την δανέζικη Bέιλε, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία τη Ολλανδίας. Συγκεκριμένα, η πρόταση για τον νεαρό Έλληνα αφορά την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς. Ανοιχτό, παραμένει το ενδεχόμενο αποδοχής της πρότασης τόσο από την ίδια την ομάδα όσο και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Αξιοσημείωτο, παραμένει το γεγονός πως ενδιαφέρον είχε εκφράσει πέρσυ και η Γκεζτέπε, το οποίο δεν οριστικοποιήθηκε λόγω αλλαγής διοίκησης).

Όσον αφορά στην περίπτωση του Τάσου Χατζηγιοβάνη η τουρκική Αλτάι αναμένεται σήμερα να καταβάλει την πρόταση των 1.5 εκατομμυρίων ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του, η οποία και λήγει σήμερα. Εάν δεν καταβληθεί τότε ο Παναθηναϊκός, μπορεί να διαπραγματευτεί για την ανανέωση του συμβολαίου του. Εάν τελικώς δεν ανανεώσει σε διάστημα 6 μηνών τότε, θα μείνει ελεύθερος να διαπραγματευτεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags