Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Σοβαρή καταγγελία από πρώην άσο ΠΑΟ και ΠΑΟΚ: "Απειλούν ότι θα του σπάσουν τα πόδια αν..."
| 2021-08-12 21:23:00

Σοβαρή καταγγελία από πρώην άσο ΠΑΟ και ΠΑΟΚ: "Απειλούν ότι θα του σπάσουν τα πόδια αν..."

Sportdog Team
Σοβαρή καταγγελία από πρώην άσο ΠΑΟ και ΠΑΟΚ: "Απειλούν ότι θα του σπάσουν τα πόδια αν..."

Απίστευτα σκηνικά σε ιστορικό ελληνικό σύλλογο, καταγγέλει ο δικηγόρος του διεθνή ποδοσφαιριστή.
 

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ο δικηγόρος του Γιάννη Μυστακίδη, Βασίλης Αποστολίδης, με δηλώσεις του σε αθλητικό ραδιόφωνο προχώρησε σε μία απίστευτη καταγγελία λέγοντας πως ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, δέχεται απειλές προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του με την θρακική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Εκπροσωπώ τον κ. Μυστακίδη. Με απόκρυψη τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν να λύσει τη συνεργασία του με την Ξάνθη χωρίς μάλιστα να πάρει κάποια λεφτά και του τόνισαν ότι αν δεν το κάνει, θα του σπάσουν τα πόδια και θα του κάψουν το μαγαζί. 

Εμείς έχουμε την διάθεση να αποχωρήσουμε από τον σύλλογο και γίνονται όλα αυτά. Ο Μυστακίδης είχε κάνει συζήτηση για το πώς θα λυθεί η συνεργασία του με την Ξάνθη χθες το μεσημέρι και ξαφνικά το βράδυ έλαβε αυτό το τηλεφώνημα με τις απειλές. 

Μετά ακολούθησε και η ανάρτηση του Τάτου. Ελπίζουμε να είναι κάποιος ανόητος που δεν έχει σχέση με την Ξάνθη. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε ότι μπορεί να είναι κάποιος από την ομάδα».

Πηγή: Αθλητικό Metropolis 95,5 fm

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags