Facebook Pixel ΑΕΚ: "Αλλάζει επίπεδο η ΑΕΚ, αυτές οι μεταγραφές έρχονται - Κοιτάει και Γκαγιέντι ο Μιλόγεβιτς"
| 2021-08-12 21:37:00

"Αλλάζει επίπεδο η ΑΕΚ, αυτές οι μεταγραφές έρχονται - Κοιτάει και Γκαγιέντι ο Μιλόγεβιτς"

Sportdog Team
"Αλλάζει επίπεδο η ΑΕΚ, αυτές οι μεταγραφές έρχονται - Κοιτάει και Γκαγιέντι ο Μιλόγεβιτς"

Ο Πάνος Λούπος μίλησε στον αέρα του over fm και στο Νίκο Κατσαρό για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι και τα «θέλω» του Μιλόγεβιτς.

Η ΑΕΚ συνεχίζει και ψάχνει τη μεταγραφική αγορά για να «γεμίσει» τις τρύπες του ρόστερ της σε θέσεις που «πονάει». Ωστόσο οι όποιες κινήσεις θα γίνουν μετά τις 15 Αυγούστου.

Ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» επισήμανε ότι η διοίκηση έχει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση αριστερού εξτρέμ. Ο 22χρονος Ιρανός, Μεχντί Γκαγιέντι, είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στην ΑΕΚ, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» θα ήθελαν ο παίκτης που θα πάρουν για αριστερό άκρο της επίθεσης, να είναι πιο «ψημένος».

Πρώτη επιλογή παραμένει ο Σουηδός Νίκλας Ελίασον, η περίπτωση του οποίου παρουσιάζει στασιμότητα. Η ΑΕΚ επιθυμεί αγορά του 25χρονου, ενώ η Νίμ προτείνει δανεισμό του ποδοσφαιριστή με υποχρεωτική οψιόν ανανέωσης.

Έπειτα, η «Ένωση», θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός παίκτη, ο οποίος θα αγωνίζεται και ως οκτάρι και ως δεκάρι. Υπάρχει και η σκέψη να αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές, ένας για κάθε θέση. Επίσης ο Πάνος Λούπος, τόνισε ότι οι δύο αυτές μεταγραφές θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και θα βοηθήσουν το Μιλόγεβιτς να βγάλει η ομάδα του την εικόνα που ο ίδιος θέλει.

Ο Σέρβος προπονητής, ζητά σκληράδα την οποία θα αποκτήσει από τους Βράνιες και Τζαβέλλα και ταχύτητα στην επίθεση, η οποία θα έρθει από τις επικείμενες μεταγραφές. Τέλος, υπενθύμισε τη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ, η οποία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς τη παρουσία δημοσιογράφων .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags