Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πρόκριση με σούπερ ΜπίσεσVAR
| 2021-08-12 22:01:00

ΠΑΟΚάρα είσαι τρέλα! Πρόκριση με σούπερ ΜπίσεσVAR - Δεν μέτρησε γκολ (ΒΙΝΤΕΟ)

του Λάζαρου Γεωργίδη
ΠΑΟΚάρα είσαι τρέλα! Πρόκριση με σούπερ ΜπίσεσVAR - Δεν μέτρησε γκολ  (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 2-0 της Μποέμιαν με τον Σουριναμέζο να φτιάχνει γκολ και να σκοράρει.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 της Μποέμιαν και προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη προκριματική φάση του Conference League. 

Το σκορ άνοιξε ο Σβαμπ με τον Μπίσεσβαρ να σημειώνει το τελικό 2-0. 

Ακυρώθηκε κανονικό γκολ ύστερα από δοκάρι του Ελ Καντουρί στο 35'.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με μεγάλο ενθουσιασμό στην αναμέτρηση και προσπάθησε να πιέσει ασφυκτικά τη Μποέμιαν. Οι γηπεδούχοι έβγαζαν πολύ ενέργεια στο χορτάρι και χάρη στον ρυθμό που του έδινε η φωνή του επιστρέψαντα κόσμου κατάφερε να προηγηθεί πολύ νωρίς. Μόλις στο 4' ο Μπίσεσβαρ βρήκε μόνο τον Σβαμπ στην περιοχή της Μποέμιαν, με τον Αυστριακό να εκτελεί με το κεφάλι τον Τάλμποτ. Οι Ιρλανοί στη συνέχεια ισορρόπησαν το παιχνίδι και έτρεξαν για την ισοφάριση.

Μάλιστα έφτιαξαν δύο πολύ καλές στιγμές, με τον Πασχαλάκη σε μία από αυτές να αποκρούει εντυπωσιακά κρατώντας το μηδέν στην εστία του. Ο ΠΑΟΚ άντεξε μεν την αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, τους έπιασε, δε, στον ύπνο καθότι είχαν ανοίξει πολύ τις γραμμές τους. Στο 28' ο Ελ Καντουρί πήρε τη μπάλα από το παλικαρίσιο διώξιμο του Μιχαηλίδη έβγαλε μαεστρική μπαλιά τρύπα για τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος βγήκε ενώπιος ενωπίω με τον Τάλμποτ, τον οποίο και εκτέλεσε για το 2-0.

Οι Θεσσαλονικείς με ανεβασμένο το ηθικό πλέον, έψαξαν και για τρίτο γκολ! Στο 34' η προσπάθεια του Ζίβκοβιτς δεν αιφνιδίασε τον Τάλμποτ, στο 35' όμως έγινε η φάση του παιχνιδιού. Ο Ελ Καντουρί σούταρε εκτός περιοχής με τη μπάλα να τραντάζει το δοκάρι, ενώ ο Μαροκινός είχε άλλη μία καλή στιγμή να κάνει το 3-0 στο 42' αλλά δεν κατάφερε να χρίσει για μία ακόμα φορά asistman τον Μπίσεσβαρ σημαδεύοντας πολύ ψηλά, αν και ήταν σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι δεν έχασε το ενδιαφέρον του με τις δύο ομάδες να έχουν σημαντικές στιγμές. Στο 53' ο Μπίσεσβαρ απέτυχε με ωραίο πλασέ να νικήσει μια ακόμα φορά τον τερματοφύλακα των Ιρλανδών, οι οποίοι απάντησαν τρία λεπτά αργότερα με σουτ του Κόουτ που απέκρουσε ο Πασχαλάκης. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τις γραμμές τους και στο 61' ο Κέλι βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση αλλά σημάδεψε άουτ με το κεφάλι ύστερα από σέντρα του Λάιονς.

Στο 64' ο Βιεϊρίνια απείλησε με μακρινό σουτ και από εκεί και ύστερα έπρεπε να φτάσουμε στα τελευταία λεπτά για να ξαναδούμε καλή στιγμή. Στο 80' ο Ζίβκοβιτς βρέθηκε απέναντι από τον Τάλμποτ αλλά αστόχησε από διαγώνια θέση, ενώ στο 87' ο νεοεισελθείς Σφιντέρσκι καθυστέρησε να εκτελέσει εντός της περιοχής της Μποέμιαν. Το σκορ δεν άλλαξε ούτε στις καθυστερήσεις, παρότι οι Ιρλανοί έχασαν απίθανη ευκαιρία στο τέταρτο λεπτό του έξτρα χρόνου με τον Γουόρντ να πλασάρει αλλού για αλλού σε άδειο τέρμα. Έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 2-0.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Έφτιαξε το γκολ του Σβαμπ στο 1-0. Πέτυχε το 2-0 θα μπορούσε να δημιουργήσει, αλλά και να σκοράρει και άλλα. Το βραβείο του MVP ανήκει στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος δικαίωσε τον Λουτσέσκου. Όταν τον κάνεις να νιώσει σημαντικό μπορεί να πάρει τρομερά πράγματα από αυτόν.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο Πασχαλάκης υπερασπίστηκε την εστία με τετράδα άμυνας που αποτελείτο από τους Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδη, Βαρέλα και Σοάρες. Στα χαφ επιστρατεύτηκε ο Κούρτιτς με παρτενέρ τον Σβαμπ και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μπροστά τους. Στις πτέρυγες αγωνίστηκαν οι Καντουρί, Αντρίγια και στην κορυφή της επίθεσης ο Νέλσον Ολιβέιρα!

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Σοάρες (85' Τέιλορ), Κούρτιτς (73' Εσίτι), Σβαμπ, Μπίσεσβαρ (85' Μουργκ), Καντουρί, Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (73' Σφιντέρσκι)

Μποέμιανς: Tάλμποτ, Μπρεσλίν, Φίνερτι, Κόρνγουολ, Λάιονς (86' Φίλι), Μπάκλεϊ, Μπαρτ, Τίρνι (78' Λέβινγκστον), Ντεβόι, Κόουτ, Κέλι.

Η ΦΑΣΗ: Η χαμένη ευκαιρία του Γουόρντ στο 90'+4'. Αν έμπαινε, το ματς θα πήγαινε παράταση.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Στο δοκάρι του Ελ Καντουρί στο 35', η μπάλα είχε περάσει κανονικά τη γραμμή, αλλά λόγω της μη χρήσης VAR σε αυτήν τη φάση, διαιτητής και βοηθός δεν μπόρεσαν να δούνε τη φάση. Στο 77' ακυρώθηκε γκολ του Βαρέλα ορθώς ως οφσάιντ.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στην επόμενη φάση των προκριματικών του Conference με σούπερ Μπίσεσβαρ.

ΠΑΤΑ ΤΟ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags