Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μετά την Μποέμιανς - Τι θα γίνει με τις μεταγραφές - Στο κάδρο η Ριέκα
| 2021-08-13 11:10:00

Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μετά την Μποέμιανς - Τι θα γίνει με τις μεταγραφές - Στο κάδρο η Ριέκα

Sportdog Team
Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μετά την Μποέμιανς - Τι θα γίνει με τις μεταγραφές - Στο κάδρο η Ριέκα

Το δικό του σχόλιο για το χθεσινό ματς με την Μποέμιανς και τα παιχνίδια που ακολουθούν με τη Ριέκα στο Europa Conference League, μεταφέροντας τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, κατέθεσε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

ΠΑΟΚ: Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Δικέφαλου, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Ο ΠΑΟΚ πέρασε και πέρασε δίκαια, αν και ήταν πιο αδύναμος ο αντίπαλος. Έχει δείξει θετικά και αρνητικά πράγματα στην επιστροφή του Λουτσέσκου», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Καλά πράγματα με την ποιότητά τους, αρνητικά σε ό,τι αφορά την ταχύτητα, εντάσεις και αθλητικά προσόντα που λείπουν. Το παραδέχθηκε και ο Λουτσέσκου. Η ταχύτητα λείπει και γίνεται προσπάθεια να υπάρξει με τις επόμενες μεταγραφές», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, σχολίασε τα ματς που έρχονται με τη Ριέκα: «Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Ριέκα στην Τούμπα και σε 2 εβδομάδες στην Κροατία. Και αυτά τα παιχνίδια θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Δεν γίνεται να πατήσει τώρα έναν αντίπαλο ή να εκτεθεί πάρα πολύ. Μεταγραφικά, ακόμα και να γίνουν τώρα κινήσεις (αριστερού μπακ, εξτρέμ και ενός μεσοεπιθετικού), δεν είναι πολύ πιθανό να αποκτήσουν ρόλο άμεσα στην ομάδα. Πρώτα πρέπει να μπουν στο κλίμα, να αντιληφθούν τις ιδέες και μετά θα πάρουν φανέλα βασικού ή θα χρησιμοποιηθούν».

Καταλήγοντας, μίλησε για τα μεταγραφικά νέα του ΠΑΟΚ: «Ο Λουτσέσκου θα ήθελε ήδη τον αριστερό μπακ να είναι εδώ. Δεν έγινε αυτό. Γίνονται επαφές για να κλείσει το θέμα και είναι βέβαιο ότι θα πάρει άλλους δύο παίκτες για τη μεσοεπιθετική γραμμή, αν και δεν θα παίξουν ρόλο άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας. Σε ό,τι αφορά τον Τζιοβίνκο, είναι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ. Είναι... ερωτευμένος μαζί του ο Λουτσέσκου, αφού εκτιμά πολύ τα χαρακτηριστικά του και πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει στη μεσοεπιθετική γραμμή μαζί με τον Μπίσεσβαρ που είναι ζήτημα η διάρκεια σε αυτές τις εμφανίσεις, όπως η χθεσινή που έκανε με την Μποέμιανς».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags