Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτούς δήλωσε ο ΠΑΟΚ για τους αγώνες με Ριέκα - Επιστροφή... βάλσαμο για Ραζβάν
| 2021-08-13 23:31:00

Αυτούς δήλωσε ο ΠΑΟΚ για τους αγώνες με Ριέκα - Επιστροφή... βάλσαμο για Ραζβάν

Sportdog Team
Αυτούς δήλωσε ο ΠΑΟΚ για τους αγώνες με Ριέκα - Επιστροφή... βάλσαμο για Ραζβάν

Το απόγευμα της Παρασκευής (13/8) ο Δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε τους παίκτες που θα αγωνιστούν στα play off του Conference League απέναντι στην κροατική ομάδα

ΠΑΟΚ: Με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο παρών θα αγωνιστεί ο Δικέφαλος του Βορρά απέναντι στην Ριέκα για τα play off του Conference League. Ο Βραζιλιάνος επιστρέφει στη λίστα του Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς ανάρρωσε πλήρως από τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.

Από την άλλη εκτός θα είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα που είναι τραυματίας, με τον Λάζαρο Λάμπρο να παίρνει τη θέση του Χρήστου Τζόλη που πλέον είναι παίκτης της Νόριτς. 

Λίστα Α: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Καγκάβα, Κωνσταντέλιας, Κούρτιτς, Λάμπρου, Βαρέλα, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Μουργκ, Περέιρα, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Σφιντέρσκι, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Α.Ζίβκοβιτς.

Λίστα Β: Αβεντιστιάν, Μπαλωμένος, Γαϊτανίδης, Γιαξής, Γκορτεζιάνι, Γρόσδης, Καλουτσικίδης, Κουλιεράκης, Κούτσιας, Παναγιώτου, Τάχατος, Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Τσοπούρογλου, Βρακάς, είναι οι παίκτες που δηλώθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags