Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς - Ολυμπιακός: Αυτά αλλάζει ο Μαρτίνς ενόψει Σλόβαν - Ποιους παίκτες σκέφτεται να βάλει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού
| 2021-08-14 00:06:00

Αυτά αλλάζει ο Μαρτίνς ενόψει Σλόβαν - Ποιους παίκτες σκέφτεται να βάλει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Αυτά αλλάζει ο Μαρτίνς ενόψει Σλόβαν - Ποιους παίκτες σκέφτεται να βάλει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Μετά τον αποκλεισμό σοκ από την Λουντογκόρετς ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να αλλάξει τα πλάνα του ώστε οι Πειραιώτες να δείξουν διαφορετικό πρόσωπο με τους Σλοβάκους και να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League

Πέδρο Μαρτίνς - Ολυμπιακός: Μετά την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στου Ρέντη και τα όσα τόνισε λόγω του αποκλεισμού από τη συνέχεια του Champions League, έκανε τον Πορτογάλο να αλλάξει τα πλάνα του με σκοπό την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός των πρωταθλητών έχει καταλάβει τις ευθύνες που έχει ο ίδιος και έχει αποφασίσει τους παίκτες που πρέπει να ενεργοποιήσει σε σκοπό να μην έχει προβλήματα ενόψει των αναμετρήσεων με τη Σλόβαν. Το βασικό που περιμένει να δει ο Πορτογάλος τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες είναι το πάθος και η διάθεση, κάτι που έλειψε στα παιχνίδια με την Λουντογκόρετς.

Έτσι το πιθανότερο είναι να δούμε αλλαγές και στα πρόσωπα των Ερυθρολεύκων, που θα αγωνιστούν με τους Σλοβάκους. Ο Πέδρο Μαρτίς έχει στο μυαλό του να δώσει θέση στους Τόμας Βάτσλικ, Κένι Λαλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς στην άμυνα, στους Κουντέ και Μπουχαλάκη στο κέντρο, αλλά και στους Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου, που είναι πολύ σοβαρός στις προπονήσεις και Ραντζέλοβιτς, ώστε ο Ολυμπιακός να μην πέσει... θύμα νέας έκπληξης και αποχαιρετήσεις νωρίς τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags