Facebook Pixel Γκλάντμπαχ - Μπάγερν Μονάχου: Ξεκίνημα με... γκέλα για την Μπάγερν στη Budesliga - Ήρωας ο Ζόμερ για Γκλάντμπαχ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-08-13 23:43:00

Ξεκίνημα με... γκέλα για την Μπάγερν στη Budesliga - Ήρωας ο Ζόμερ για Γκλάντμπαχ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξεκίνημα με... γκέλα για την Μπάγερν στη Budesliga - Ήρωας ο Ζόμερ για Γκλάντμπαχ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το νέο πρωτάθλημα για τους πρωταθλητές Γερμανίας, μιας και έμειναν στο 1-1 με την Γκλάντμπαχ εκτός έδρας, με τους γηπεδούχους να έχουν σε μεγάλη μέρα τον Ελβετό τερματοφύλακα που κατέβασε... ρολά

Γκλάντμπαχ - Μπάγερν Μονάχου: Για ακόμα μια χρονιά φαίνεται ότι το Borussia Park είναι αφιλόξενο για τους Βαυαρούς, μιας και οι γηπεδούχοι τους υποχρέωσαν σε ισοπαλία με 1-1 στην πρεμιέρα της φετινής Bundesliga.

Τα Πουλάρια ήταν αυτά που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 10' όταν μετά από λάθος του Ντέιβις, ο Πλεά νίκησε τον Νόιερ βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Οι πρωταθλητές ανέβασαν την πίεσή τους και στο 42' έφεραν τον αγώνα στα... ίσα με τον συνήθη ύποπτο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μετά από κόρνερ του Κίμιχ.

Οι Βαυαροί ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο μέρος, όμως είχαν μπροστά τους ένα εκπληκτικό Ζόμερ που ειδικά τα τελευταία 20 λεπτά κατέβασε... ρολά με αποτέλεσμα να κρατήσει το 1-1. Μάλιστα οι παίκτες της Γκλάντμπαχ στο 81' φώναζαν για πτώση του Τουράμ από τον Ουπαμεκανό, όμως ο διαιτητής έδειξε συνέχεια στον αγώνα, με αποτέλεσμα η ισοπαλία να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε τα γκολ από το Γκλάντμπαχ - Μπάγερν Μονάχου
 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags