Facebook Pixel Μπρέντφορντ - Άρσεναλ: Απίστευτη "σφαλιάρα" σε Άρσεναλ - Της έκανε... πλάκα η νεοφώτιστη Μπρέφορντ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-08-14 00:08:00

Απίστευτη "σφαλιάρα" σε Άρσεναλ - Της έκανε... πλάκα η νεοφώτιστη Μπρέντφορντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη "σφαλιάρα" σε Άρσεναλ - Της έκανε... πλάκα η νεοφώτιστη Μπρέντφορντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η νέα Premier League για τους Κανονιέρηδες, μιας και οι Μέλισσες συνδύασαν την επιστροφή τους στην μεγάλη κατηγορία με τον καλύτερο τρόπο νικώντας τους με 2-0

Μπρέντφορντ - Άρσεναλ: Οι νεοφώτιστοι ήρθαν στην Premier League για να μείνουν και το απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο. Παίζοντας εκπληκτικά οι Μέλισσες... τσίμπησαν δύο φορές τους Κανονιέρηδες και κέρδισαν με 2-0 σημειώνοντας την πρώτη τους νίκη στην μεγάλη κατηγορία από το 1947.

Οι παίκτες του Αρτέτα δεν κατάφεραν να μπουν σε καμία στιγμή στον αγώνα, έχοντας σημαντικές απουσίες όπως των Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ, όμως οι υπόλοιποι που αγωνίστηκαν πραγματικά απογοήτευσαν. Από την άλλη οι γηπεδούχοι ήταν... αγριεμένοι και μπορεί στο 12' να μην άνοιξαν το σκορ, όμως στο 22' ο Κάνος έδωσε προβάδισμα στους νεοφώτιστους με υπέροχο σούτ. Την τεράστια νίκη των Ερυθρόλευκων ολοκλήρωσε στο 73' ο Νόργκααρντ δείχνοντας από πολύ νωρίς ότι η πρόκειται για μια ομάδα που θα... πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της στην υπόθεση παραμονή.

Δείτε τα γκολ στο Μπρέφορντ - Άρσεναλ
 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags