Facebook Pixel ''Σάκη, η γκρίνια έφτασε στην Πολωνία!'' (ΦΩΤΟ)
| 2011-11-24 23:33:00

''Σάκη, η γκρίνια έφτασε στην Πολωνία!'' (ΦΩΤΟ)

''Σάκη, η γκρίνια έφτασε στην Πολωνία!'' (ΦΩΤΟ)

Η κριτική που άσκησε ο Σάκης Πρίττας στον Μίχαλ Πρόμπιερζ για τον παραγκωνισμό του Έλληνα ποδοσφαιριστή από τις αποστολές του Άρη, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους συμπατριώτες του Πολωνού, οι οποίοι έκαναν εκτενή αναφορά στο θέμα!

Την Τετάρτη η επίσημη ιστοσελίδα της Superleague, φιλοξένησε δηλώσεις του Πρίττα, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τον καινούργιο προπονητή των Θεσσαλονικέων.

Η απάντηση του; «Είναι πολύ νωρίς για να κριθεί ο νέος προπονητής. Στο σύντομο χρονικό διάστημα που είναι στην ομάδα δείχνει άνθρωπος που δουλεύει και θέλει πειθαρχία. Έχει πολλές γνώσεις όσον αφορά το ποδόσφαιρο και θέλει να ξεκινάει το παιχνίδι από πίσω με χαμηλά την μπάλα. Σε προσωπικό επίπεδο πρόλαβε να με απαξιώσει σε μία μέρα παραμονής στην ομάδα αφήνοντάς με εκτός αποστολής, αλλά η ιστορία θα τον κρίνει όταν φανεί το έργο του στο γήπεδο».

Με λίγα λόγια την είπε στον προπονητή του!

Η... σπόντα του Πρίττα έφτασε μέχρι την Πολωνία. Συγκεκριμένα η πολωνική ιστοσελίδα "sport.onet.pl", δημοσίευσε θέμα με τίτλο "Ο Θανάσης Πρίττας κριτικάρει τον Μίχαλ Πρόμπιερζ"!

Στο κυρίως κείμενο αναφέρεται το παράπονο του ποδοσφαιριστή του Άρη και στη συνέχεια ο Πολωνός συνάδελφος παραθέτει τον απολογισμό του Πρόμπιερζ στον πάγκο της ομάδας.

Όπως καταλαβαίνετε, η γκρίνια του Σάκη Πρίττα, έφτασε μέχρι την Πολωνία!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags