Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτόν θέλει για αντι-Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν - "Ψήνεται" τεράστια επιστροφή
| 2021-08-14 16:36:00

Αυτόν θέλει για αντι-Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν - "Ψήνεται" τεράστια επιστροφή

Sportdog Team
Αυτόν θέλει για αντι-Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν - "Ψήνεται" τεράστια επιστροφή

Άμεσα προχωράνε οι μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου του Βορρά μετά τον τραυματισμό του Πορτογάλου επιθετικού και πλέον ο Ρουμάνος τεχνικός φέρεται να έχει βρει τον κυνηγό που θα μπορεί να βασιστεί, μιας και έχουν συνεργαστεί και πάλι στο παρελθόν με επιτυχία

ΠΑΟΚ - Τσούμπα Άκπομ: "Πανικός" επικρατεί στον Δικέφαλο του Βορρά μετά τον σοβαρό, όπως φαίνεται, τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα, με τους ανθρώπους της ομάδας να να θέλουν να βρουν τον αντικαταστάτη του και μάλιστα να χρειαστεί όσο το δυνατό λιγότερο χρόνο προσαρμογής στην Τούμπα.

Το σίγουρο είναι ότι το... κουπί στα παιχνίδια με τη Ριέκα, θα το σηκώσουν οι Σφιντέρσκι και Κούτσιας, όμως ο Ραζβάν Λουτσέσου θέλει άμεσα να βρεθεί αντικαταστάτης του Πορτογάλου μιας και η συνέχεια της χρονιάς είναι μεγάλη.

Έτσι στο πρώτο πλάνο φαίνεται ότι μπαίνει ο Άγγλος επιθετικός, που έχει συνεργαστεί με τον Ρουμάνο προπονητή με επιτυχία, ή κάποιος με τα ίδια χαρακτηριστικά με εκείνον. Ο Βρετανός στράικερ δεν νιώθει άνετα στην Μίντλεσμπρο και θα έβλεπε πολύ θετικά μια επιστροφή στην Θεσσαλονίκη, και πάλι ως δανεικός και μάλιστα περίπου ένα μήνα πριν είχε δηλώσει στο ραδιόφωνο του Metrosport 95.5 ότι θα ήθελε να γίνει και πάλι κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Με αυτά τα δεδομένα αν ο ΠΑΟΚ δεν τα βρει με την Μίντλεσμπρο για την περίπτωση του Τσούμπα Άκπομ, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, θα αναζητήσει επιθετικό περίπου στην ίδια ηλικία με εκείνον (26-27 ετών), ώστε να μπει στο ροτέισον μαζί με Σφιντέρσκι και Κούτσια, μιας και ο Νέλσαον Ολιβέιρα είναι πιθανό να επιστρέψει ακόμα και σε 6 μήνες από τώρα από τον τραυματισμό του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags