Facebook Pixel Super League: Σπουδαία κίνηση από ομάδα της Super League - Συγκέντρωσαν χρήματα για τους πυρόπληκτους
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-14 22:34:00

Σπουδαία κίνηση από ομάδα της Super League - Συγκέντρωσαν χρήματα για τους πυρόπληκτους

Sportdog Team
Σπουδαία κίνηση από ομάδα της Super League - Συγκέντρωσαν χρήματα για τους πυρόπληκτους

Με τον πλέον έμπρακτο τρόπο έδειξε ομάδα που αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από τις πρόσφατες πυρκαγιές στη χώρα μας 

Απόλλων Σμύρνης: Σπουδαία κίνηση από την Ελαφρά Ταξιαρχία που έδειξε ότι στηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις πρόσφατες φωτιές.

Συγκεκριμένα, τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και το τεχνικό τιμ και οι άνθρωποι του συλλόγου συγκέντρωσαν χρήματα με σκοπό να διατεθούν σε όσους έχουν ανάγκη αυτές τις μέρες.

"Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης στέκονται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Συγκέντρωσαν χρήματα τα οποία θα δοθούν για να καλυφθούν ανάγκες των ανθρώπων που τόσο πολύ έχουν ταλαιπωρηθεί τις τελευταίες ημέρες. Με την ελπίδα ότι θα ξεπεράσουν γρήγορα τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν και θα επιστέψει το χαμόγελο στα χείλη όλων", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags