Facebook Pixel Νόριτς - Λίβερπουλ: "Αέρας" η Λίβερπουλ πέρασε εύκολα από το Νόριτς - Πολύ καλοί Τσιμίκας - Γιαννούλης (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-08-14 21:38:00

"Αέρας" η Λίβερπουλ πέρασε εύκολα από το Νόριτς - Πολύ καλοί Τσιμίκας - Γιαννούλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Αέρας" η Λίβερπουλ πέρασε εύκολα από το Νόριτς - Πολύ καλοί Τσιμίκας - Γιαννούλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τους Ζότα, Φιρμίνιο και Σαλάχ να ανοίγουν... λογαριασμό για τη φετινή σεζόν οι Κόκκινοι του Γιούργκεν Κλοπ θύμισαν σε όλους ότι και φέτος στόχος τους είναι να βρεθούν ψηλά στην Premier League

Νόριτς - Λίβερπουλ: Έχοντας τον Μοχάμεντ Σαλάχ σε πολύ μεγάλο βράδυ, σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας δύο ασίστ και τον Κώστα Τσιμίκα να αγωνίζεται 90 λεπτά και να είναι εξαιρετικός οι Κόκκινοι πέρασαν πολύ εύκολα από την έδρα της Νόριτς κερδίζοντας με 0-3.

Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ είχαν την υπεροχή σε όλο το 90λεπτο και μόλις στο 26' o Ζότα εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Αιγύπτιου και έκανε το 0-1. Το δεύτερο τέρμα ήρθε από τον Φιρμίνιο μετά από πολύ ωραία προσπάθεια του Σαλάχ, ενώ ο σούπερ σταρ των Κόκκινων ολοκλήρωσε τη σούπερ εμφάνισή του με δικό του τέρμα στο 74'.

Για τους ηττημένους ο Δημήτρης Γιαννούλης ήταν πολύ καλός σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ ο Χρήστος Τζόλης αν και βρισκόταν στον πάγκο δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Δείτε τα γκολ του Νόριτς - Λίβερπουλ


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags