Facebook Pixel Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Δεν παίζει μόνος του ο ΠΑΟΚ για Πρίγιοβιτς στην Ελλάδα - Θα έχουμε... μάχη
| 2021-08-15 16:30:00

Δεν παίζει μόνος του ο ΠΑΟΚ για Πρίγιοβιτς στην Ελλάδα - Θα έχουμε... μάχη

Sportdog Team
Δεν παίζει μόνος του ο ΠΑΟΚ για Πρίγιοβιτς στην Ελλάδα - Θα έχουμε... μάχη

Φαίνεται ότι ο Σέρβος επιθετικός είναι πλέον ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ και δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν πως δεν είναι μόνο ο Δικέφαλος του Βορρά από την χώρα μας που ενδιαφέρεται για να τον κάνει δικό του

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Για ακόμα μια φορά το όνομα του Σέρβου επιθετικού είναι πολύ ψηλά στην επικαιρότητα της χώρας μας, ειδικά από την στιγμή που έλυσε την συνεργασία του με την Αλ Ιτιχάντ.

Φυσικά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ είναι έντονα, ειδικά από την στιγμή που πλέον είναι σε αναζήτηση επιθετικού μετά τον τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα, όμως πολωνικά δημοσιεύματα βάζουν... φωτιά μιας και αναφέρουν πως δεν είναι η μοναδική ομάδα που τον έχει στη λίστα της από την Ελλάδα.

"Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ονειρεύονται εδώ και καιρό την επιστροφή του Πρίγιοβιτς στην ομάδα τους, για τον λόγο πως ο Σέρβος επιθετικός έγινε είδωλο εκεί. Μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο; Οι πληροφορίες μας λένε πως ο πρώην επιθετικός της Λέγκια έχει ήδη πολλές προτάσεις στα χέρια του, με ορισμένες από αυτές να προέρχονται από την Ελλάδα, την Τουρκία και τη Ρωσία", αναφέρουν χαρακτηριστικά για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags