Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρόνι Λόπες: Για αυτό... τρέχει ο Ολυμπιακός για Ρόνι Λόπες - Θα ρίξει πολύ χρήμα ο Μαρινάκης
| 2021-08-15 17:50:00

Για αυτό... τρέχει ο Ολυμπιακός για Ρόνι Λόπες - Θα ρίξει πολύ χρήμα ο Μαρινάκης

Sportdog Team
Για αυτό... τρέχει ο Ολυμπιακός για Ρόνι Λόπες - Θα ρίξει πολύ χρήμα ο Μαρινάκης

Ένα βήμα πριν γίνει κάτοικος Πειραιά φαίνεται ότι είναι ο Πορτογάλος εξτρέμ, όμως οι Ερυθρόλευκοι έχουν συγκεκριμένο λόγο που κινήθηκαν αστραπιαία για να καταφέρουν να τον φέρουν στην ομάδα τόσο άμεσα

Ολυμπιακός - Ρόνι Λόπες: Πολύ κοντά στον Πειραιά είναι ο Πορτογάλος εξτρέμ, μιας και τόσο τα Μέσα του εξωτερικού, όσο και της χώρας μας αναφέρουν πως ο παίκτης της Σεβίλλης θα έρθει σαν δανεικός στους Ερυθρόλευκους, ενώ στη συμφωνία θα υπάρχει ρήτρα, όχι υποχρεωτική, ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα γίνεται λόγος ότι ο 25χρονος θα βρίσκεται στην χώρα μας τη Δευτέρα ώστε ολοκληρωθεί η μετακίνησή του και αυτό για μπορέσει ο Πέδρο Μαρτίνς να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα, ώστε να είναι διαθέσιμος για τις αναμετρήσεις με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. 

Το ίδιο είχε κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός και με τον Ονιεκούρου, παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξε στους αγώνες με τη Λουντογκόρετς, με την αντίθεση ότι είναι πολύ πιθανό να δούμε τον πολύ ικανό μεσοεπιθετικό να παίζει στην ρεβάνς με τους Σλοβάκους, μιας και έχει κάνει πλήρη προετοιμασία. Αυτό που μένει να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει τόσο άμεσα τη μεταγραφή του Ρόνι Λόπες, μιας και η ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση είναι επιτακτική.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags