Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τεράστια τα προβλήματα στη Σλόβαν πριν τον Ολυμπιακό - Από τραυματισμούς μέχρι... υπέρβαρους παίκτες
| 2021-08-15 20:21:00

Τεράστια τα προβλήματα στη Σλόβαν πριν τον Ολυμπιακό - Από τραυματισμούς μέχρι... υπέρβαρους παίκτες

Sportdog Team
Τεράστια τα προβλήματα στη Σλόβαν πριν τον Ολυμπιακό - Από τραυματισμούς μέχρι... υπέρβαρους παίκτες

Σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκονται οι Σλοβάκοι που την Πέμπτη (19/8) θα αντιμετωπίσουν τους Ερυθρόλευκους για τα play off του Europa League με τον προπονητή της ομάδας να έχει να διαχειριστεί πάρα πολλά θέματα εκτός από την επερχόμενη αναμέτρηση

Ολυμπιακός: Μπορεί οι αγώνες με τους Ερυθρόλευκους, που θα κρίνουν την ευρωπαϊκή συνέχεια της ομάδας, να είναι σε λίγες μέρες όμως η Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει τεράστια εσωτερικά θέματα να λύσει.

Αρχικά ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Ραφαέλ Ρατάο... τελείωσε από τον σύλλογο μιας και υπέπεσε σε πολλά πειθαρχικά παραπτώματα, ενώ οι τραυματισμοί που έχει να διαχειριστεί ο τεχνικός της ομάδας, Βλάντιμιρ Βάις είναι πολλά. Συγκεκριμένα ο αριστερός μπακ Λόβατ και ο μέσος Χόλμαν είναι τραυματίες και δεν θα είναι σίγουρα στη διάθεσή του, ενώ αμφίβολοι είναι οι Αμπένα (στόπερ), Μεντβέντεφ (μπακ) και Χέντι (μεσοεπιθετικός). Μάλιστα ο τελευταίος είδε τον προπονητή του τις προηγούμενες μέρες να του λέει ότι είναι υπέρβαρος.

Παράλληλα ο τερματοφύλακας Σούλα τραυματίστηκε, ενώ ο αναπληρωματικός, Τσόβαν, έχει κάνει πάρα πολλά λάθη και υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για το πρόσωπό του. Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός δεν θα αντιμετωπίσει ούτε τους Ντράζιτς (εξτρέμ) και Μούσταφιτς (μέσος) οι οποίοι είναι αγωνιστικά ανέτοιμοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags