Facebook Pixel Κώστας Μανωλάς - Ολυμπιακός: Εξελίξεις "βόμβα" με Μανωλά και Ολυμπιακό - Βάζει "φωτιά" γνωστός δημοσιογράφος - Ποιο το... αγκάθι
| 2021-08-15 21:20:00

Εξελίξεις "βόμβα" με Μανωλά και Ολυμπιακό - Βάζει "φωτιά" γνωστός δημοσιογράφος - Ποιο το... αγκάθι

Sportdog Team
Εξελίξεις "βόμβα" με Μανωλά και Ολυμπιακό - Βάζει "φωτιά" γνωστός δημοσιογράφος - Ποιο το... αγκάθι

Θέση για το θέμα του Έλληνα αμυντικού και την προοπτική μετακίνησής του στους Ερυθρόλευκους πήρε ο γνωστός δημοσιογράφος Τζιαλκούκα Ντι Μάρτζιο μέσα από το portal που έχει

Κώστας Μανωλάς - Ολυμπιακός: Σοβαρεύουν τα πράγματα στην πιθανή μετακίνηση του Έλληνα αμυντικού στους Πρωταθλητές σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα ένας από τους πιο σημαντικούς δημοσιογράφους της γειτονικής χώρας σε θέματα μεταγραφών, ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, τόνισε ότι το βασικό πρόβλημα είναι το οικονομικό, τόσο στην μετακίνηση, δηλαδή στα χρήματα που θέλει η Νάπολι, όσο και στις απολαβές του διεθνούς παίκτη, που πληρώνεται με 4 εκατομμύρια ευρώ.

Παρόλα αυτά θεωρεί ότι είναι πιθανό να δούμε τον έμπειρο αμυντικό και πάλι στον Πειραιά. Το θέμα Ολυμπιακός και Κώστας Μανωλάς έχει σίγουρα ακόμα πολλά... επεισόδια, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει συμβόλαιο με τη Νάπολι μέχρι το 2024.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags