Facebook Pixel Ίντερ: Σπουδαία εξέλιξη για Έλληνα άσο - Κάνει το όνειρο πραγματικότητα, "κλείνει" στην Ίντερ - Deal 1 εκατ.!
| 2021-08-16 12:49:00

Σπουδαία εξέλιξη για Έλληνα άσο - Κάνει το όνειρο πραγματικότητα, "κλείνει" Ίντερ - Deal 1 εκατ.!

Sportdog Team
Σπουδαία εξέλιξη για Έλληνα άσο - Κάνει το όνειρο πραγματικότητα, "κλείνει" Ίντερ - Deal 1 εκατ.!

"Λαβράκι" από την Ελλάδα φαίνεται πως βρήκαν οι Μιλανέζοι, που είναι έτοιμοι να συμφωνήσουν με τον νεαρό άσο για τον δανεισμό του.

Ίντερ: Ένα βήμα από την συμφωνία του με τους "νερατζούρι" βρίσκεται ο Χρήστος Αλεξίου!

Ο 16χρονος κεντρικός αμυντικός του Ατρομήτου αναμένεται να δοθεί δανεικός στην Κ19 της Ίντερ, με την μετακίνησή του στο Μιλάνο να τοποθετείται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Αλεξίου πέρυσι μεταπήδησε από την Κ-15 του Ατρομήτου στην Κ-17, εκεί όπου τον παρακολούθησε σκάουτ της Ίντερ, και πριν λίγους μήνες έγινε συνάντηση με τον πατέρα του, ώστε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στους Περιστεριώτες, έπειτα από σχετική εισήγηση του προπονητή του, Γιώργου Κορακάκη.

Η συμφωνία Ατρόμητου-Ίντερ προβλέπει δανεισμό του νεαρού αμυντικού έναντι του ποσού των 60 χιλιάδων ευρώ και αν οι Ιταλοί επιθυμούν να τον αποκτήσουν, τότε θα πρέπει να πληρώσουν 220 χιλιάδες.

Λέγεται, μάλιστα, στο Περιστέρι ότι υπάρχουν μπόνους τα οποία αναφέρουν ότι αν ο Αλεξίου φτάσει στο επίπεδο να παίξει στην πρώτη ομάδα της Ίντερ, τότε κλιμακωτά αυτά αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ για την ομάδα του Περιστερίου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags