Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ριέκα: Απίστευτη αποθέωση για ΠΑΟΚ - Έσταξε... μέλι ο πρόεδρος της Ριέκα - "Τόσο μεγάλος σύλλογος..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-16 12:42:00

Απίστευτη αποθέωση για ΠΑΟΚ - Έσταξε... μέλι ο πρόεδρος της Ριέκα - "Τόσο μεγάλος σύλλογος..."

Sportdog Team
Απίστευτη αποθέωση για ΠΑΟΚ - Έσταξε... μέλι ο πρόεδρος της Ριέκα - "Τόσο μεγάλος σύλλογος..."

Ο πρόεδρος της κροατικής ομάδας εξήρε τον Δικέφαλο του Βορρά, τονίζοντας ότι το εμπόδιο που υψώνεται μπροστά στη Ριέκα είναι τεράστιο.

ΠΑΟΚ - Ριέκα: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Δικέφαλο ο πρόεδρος της Ριέκα, Ζόραν Μίσκοβιτς, χρίζοντας φαβορί τον ΠΑΟΚ στα μεταξύ τους ματς για τα πλέι οφ του Europa Conference League.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος της Ριέκα για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από μια σοβαρή ομάδα. Δυστυχώς, οι κροατικοί σύλλογοι αντιμετωπίζουν υψηλά εμπόδια λόγω του κακού συντελεστή τους. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα υψηλό εμπόδιο για εμάς. Όπως είπε ο προπονητής Τόμιτς, δεν αρκεί να προσφέρουμε το 100% αλλά όλοι μαζί, από τους οπαδούς σε εμάς στη διοίκηση, πρέπει να δώσουμε επιπλέον κίνητρο και ενέργεια για να αποκλείσουμε έναν τέτοιο αντίπαλο.

Είναι τιμή μας που μπορούμε να παίξουμε μαζί με μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Στο τελευταίο στάδιο των προκριματικών είναι λογικό να αντιμετωπίζουμε συλλόγους πολύ πιο δυνατούς από εμάς, οικονομικά και αγωνιστικά.

Όμως, είμαστε εδώ για να αποδείξουμε στον εαυτό μας και να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε καλύτεροι, για να ανατρέψουμε τα προγνωστικά με τον ΠΑΟΚ. Είμαι πάντα αισιόδοξος και πρέπει να πάμε για την νίκη αρχικά στην Τούμπα, για να έρθουμε πιο κοντά στην πρόκριση. Αν θα συμβεί αυτό απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, μένει να το δούμε...

Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι κάνουμε όλοι το καλύτερο, οπότε αν είναι καλύτεροι, θα τους δώσουμε συγχαρητήρια. Τίποτα δεν θα συμβεί στη Ριέκα. Αν περάσουμε, θα είναι μια μεγάλη επιτυχία για εμάς, αλλά αν μείνουμε εκτός θα προχωρήσουμε παρακάτω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags