Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πώς θα κινηθεί ο Δικέφαλος στις μεταγραφές;
| 2021-08-16 12:00:00

"Η ώρα του Σαββίδη με 30 εκατομμύρια, μη πάρει παίκτες Λουτσέσκου - Κομμένα φτερά στον Ολυμπιακό"

του Γιώργου Κτενά
"Η ώρα του Σαββίδη με 30 εκατομμύρια, μη πάρει παίκτες Λουτσέσκου - Κομμένα φτερά στον Ολυμπιακό"

Ο μεγάλος κίνδυνος στη Θεσσαλονίκη με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Συνέντευξη-ανάλυση για τις επόμενες κινήσεις στον Δικέφαλο και την ευκαιρία να κοντράρουν τους Πειραιώτες. Πού χρειάζεται άμεσα ενίσχυση η ομάδα, πόσα χρήματα υπάρχουν στα ταμεία και γιατί η διοίκηση δεν πρέπει να ακολουθήσει τις... απαιτήσεις του Ρουμάνου προπονητή.

 

ΠΑΟΚ: Στην επόμενη μέρα του Δικέφαλου, μετά τη νίκη-πρόκριση εναντίον της Μποέμιανς στην Τούμπα, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Νίκος Πετρουλάκης.

Ο γνωστός Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος μίλησε για τους παίκτες που ξεχώρισαν, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να στηριχθεί μέχρι τέλους στους Μπίσεσβαρ και ο Ελ Καντουρί, ενώ αναφέρθηκε (μεταξύ άλλων) και στην ανάγκη που υπάρχει για την απόκτηση τερματοφύλακα.

"Για αυτό ήταν φρέσκος ο Μπίσεσβαρ - Δεν μάρκαρε - Θα κλατάρει με αυτούς του δύο"

"Ο Μπίσεσβαρ δεν έχει κάνει προετοιμασία, είναι ξεκούραστος σε σχέση με τους υπόλοιπους. Στο δεύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα του Δικέφαλου ήταν πιο μπροστά όσον αφορά τη φρεσκάδα. Δεν γίνεται, όμως, να στηριχτεί στον Μπίσεσβαρ και στον Ελ Καντουρί, τώρα είναι η ώρα του Σαββίδη και όχι του Λουτσέσκου. Ο Λουτσέσκου μπορεί να θέλει τον Κάνιας και τον Σάκχοφ, αυτούς θα πάρει ο ΠΑΟΚ;", σχολίασε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: 

"Έχει τρεις διοργανώσεις η ομάδα, δεν γίνεται να πάει με τον Μπίσεσβαρ και τον Καντουρί, θα κλατάρει, είναι σίγουρο. Ήταν καλός ο Μπίσεσβαρ με την μπάλα στα πόδια, ήταν σε ρόλο ελεύθερο πίσω από τον φορ, δεν μάρκαρε, έκαναν όλη τη δουλειά Σβαμπ και Κούρτιτς για αυτό φάνηκε τόσο ο Μπίσεσβαρ".  

"Δεν είναι ηγέτης ο Καντουρί - Σε ποια θέση παίζει; - Ρολίστας πολυτελείας" 

Πώς είδες τον Καντουρί;

"Είναι παίκτης του ύψους ή του βάθους, είναι παίκτης ψυχολογίας: Αν οι πρώτες ενέργειες πιάσουν, μπορεί να πετάει σε όλο το ματς. Αν δεν πιάσουν μπορεί να τον ρίξουν ψυχολογικά. Δεν είναι ηγέτης, όπως φάνηκε στα τρία χρόνια που είναι στην ομάδα. Ο Λουτσέσκου τον επανέφερε ως αριστερό εξτρέμ αλλά δεν είναι εκεί η θέση. Αναρωτιέμαι, όμως, ποια είναι η θέση του: Μπορεί 8άρι; 10άρι; Εξτρέμ; Επιθετικός; Έχει δοκιμαστεί σε όλες τις θέσεις, αλλά..". 

Η πρώτη εμφάνιση του Κούρτιτς;

"Είναι παίκτης όπως τον ξέραμε από την Ιταλία, δεν κάνει εκκωφαντικά πράγματα, είναι τρεχαλατζής, δεν είναι φαντεζί, είναι ρολίστας πολυτελείας για την ομάδα και είναι από τους αθόρυβους. Κάνει δουλειά, τρέχει, και δεν φαίνεται τόσο, αλλά με την Μποέμιανς πρόσφερε πολλά".

"Κομμένα τα φτερά του Ολυμπιακού - 4+1 μεταγραφές από το πάνω ράφι - Μήνυμα οι οπαδοί"

Πώς περιμένεις την επόμενη μέρα, κυρίως από την άποψη της ενίσχυσης;

"Έπειτα, ο ΠΑΟΚ έχει πάρει 20 εκατ. από μεταγραφές και 10 εκατ. ευρώ από τηλεοπτικά. Δηλαδή στο σύνολο 30 εκατ. ευρώ. Αν με αυτά τα λεφτά και χωρίς Financial Fair Play δεν κάνει 4 μεταγραφές από το πάνω ράφι, πότε θα κάνει; Τον Ολυμπιακό μπορεί να τον κοντράρεις τώρα που είναι κομμένα τα φτερά. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται εξτρέμ, 10άρι, αριστερό μπακ, τερματοφύλακα, ενώ τώρα πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη απόκτησης σέντερ φορ μετά τον τραυματισμό του Ολιβέιρα".  

Από τα ονόματα που έχουν γραφτεί τι να περιμένουμε;

"Τον Μπάμπα θέλει ο Λουτσέσκου και μέχρι στιγμής ήταν οικονομικό το θέμα. Τώρα που θα περάσει σε ομίλους, γιατί θεωρώ ότι θα περάσει τη Ριέκα, πρέπει να τον πάρει. Εκτός αν ποντάρουν στον Βιεϊρίνια τόσο πολύ. Μπροστινός αυτό που απασχολεί πολύ είναι ο Τζιοβίνκο, γιατί τις μεταγραφές τις κάνει ο Λουτσέσκου. Ο Λουτσέσκου θέλει Τζιοβίνκο και Μπάμπα, ενώ υπάρχει και εναλλακτική για τον αριστερό μπακ".

Θεωρείς ότι η ομάδα χρειάζεται τερματοφύλακα;

"Είναι θέση που είδαμε ότι ο Ολυμπιακός με τον Σα είχε ηρεμήσει. Θεωρώ ότι είναι η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνει η ομάδα για να ενισχυθεί. Γιατί στο ρόστερ δεν υπάρχει τερματοφύλακας που να εμπνέει εμπιστοσύνη, αν και τόσο ο Πασχαλάκης όσο και ο Ζίβκοβιτς είναι καλοί. Απλώς δεν είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό".  

Πώς θέλεις να κλείσουμε τη συνέντευξη;

"Αυτό που συζητιέται είναι η στάση των οπαδών του ΠΑΟΚ για την απόφαση με τους εμβολιασμενους και του μη εμβολιασμενους στο γήπεδο. Το πανό με το σύνθημα κατά της κυβέρνησης είναι μήνυμα ενόψει της ΔΕΘ, που γίνεται στις αρχές Σεπτέμβρη. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα με την άνοδο των πολιτικών στη Θεσσαλονίκη λόγω της ΔΕΘ. Αν δεν πήραν το μήνυμα από την πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτούν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρίγιοβιτς και Άκπομ στον ΠΑΟΚ! Αυτός θα "σβήσει" τον Τζόλη - Διεθνής Σουηδός εξτρέμ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags