Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Απίθανη ατάκα παρά την "τεσσάρα" της Μπαρτσελόνα - "Θα προτιμούσα να έχω Μέσι στην ομάδα"
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-17 00:32:00

Απίθανη ατάκα παρά την "τεσσάρα" της Μπαρτσελόνα: "Θα προτιμούσα να έχω Μέσι στην ομάδα"

Sportdog Team
Απίθανη ατάκα παρά την "τεσσάρα" της Μπαρτσελόνα: "Θα προτιμούσα να έχω Μέσι στην ομάδα"

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί παρελθόν από την Μπαρτσελόνα μετά από... μια ζωή, όμως, όπως είναι λογικό, η παρουσία του δύσκολα θα ξεχαστεί στην Βαρκελώνη.

Μπαρτσελόνα: Στην παρουσία των φιλάθλων μετά από πολλούς μήνες και στην... απουσία του Λιονέλ Μέσι, στάθηκε ο Ρόναλντ Κούμαν, λίγο μετά την νίκη με 4-2 επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Καμπ Νου», για την πρεμιέρα της La Liga.

«Οι φίλαθλοι μας στήριξαν από την αρχή. Και αυτή είναι μεγάλη διαφορά. Εάν συγκρίνουμε ένα ματς όπως αυτό, με ένα περυσινό, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό», τόνισε ο Ολλανδός προπονητής της Μπαρτσελόνα και συνέχισε:

«Όπως είπα και πριν, η εικόνα της ομάδας είναι το πιο σημαντικό. Εάν οι φίλαθλοι μας βλέπουν μια ομάδα που θέλει, που προσπαθεί να κάνει τα πράγματα καλά, για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, με αυτήν την στάση, θα μας βοηθήσουν, σίγουρα. Τώρα, χωρίς τον Μέσι, το παιχνίδι μας μπορεί να είναι περισσότερο συλλογικό από πριν, δεν ξέρω. Όμως, εάν μπορούσα να διαλέξω, θα προτιμούσα να έχω τον Μέσι στην ομάδα μου. Δεν έχουμε πλέον παίκτη που να μπορεί να αποφασίσει μόνος του την τύχη των αγώνων, τώρα θα είναι μια συλλογική προσπάθεια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags