Facebook Pixel Απίθανη εξέλιξη: Πρώην του Ολυμπιακού επιστρέφει στην ενεργό δράση στα 40 του χρόνια!
| 2021-08-16 16:23:00

Απίθανη εξέλιξη: Πρώην του Ολυμπιακού επιστρέφει στην ενεργό δράση στα 40 του χρόνια!

Sportdog Team
Απίθανη εξέλιξη: Πρώην του Ολυμπιακού επιστρέφει στην ενεργό δράση στα 40 του χρόνια!

Έκπληξη προκάλεσε η απόφαση πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, που είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο, να επιστρέψει στα γήπεδα στα 40 του χρόνια.

O Ραούλ Μπράβο, παίκτης του Ολυμπιακού (από το 2007 έως το 2011), του Άρη (2015-17) και της Βέροιας (2016), αποφάσισε σε ηλικία 40 ετών να ξαναφορέσει τα παπούτσια του και να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο!

Θα το κάνει με την Πέγκο, ισπανική ομάδα της ομώνυμης πόλης, στο Αλικάντε της Βαλένθια, με την οποία θα αγωνιστεί στην Primera Regional.

Ο Μπράβο είχε αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο το 2019, μετά από δύο σεζόν που αγωνίστηκε στην Γκάντια, όπου κατέληξε προπονητής. Τώρα θα θέσει την εμπειρία του στη διάθεση της Πέγκο, που θα συμμετέχει στην Primera Regional, αφού υποβιβάστηκε από την Preferential την περασμένη σεζόν.

Θυμίζουμε ότι ο Ραούλ Μπράβο κατηγορήθηκε ως ένας εκ των επικεφαλής στο περίφημο κύκλωμα «στημένων» αγώνων στην Ισπανία με την ονομασία "Oikos".

Μάλιστα, αρνήθηκε να καταθέσει πριν τη δίκη και οδηγήθηκε στη φυλακή, όμως κατέθεσε εγγύηση 100.000 ευρώ και αποφυλακίστηκε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags