Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δεν μπορεί ο Πρίγιοβιτς στον Δικέφαλο, ούτε ο Γκάρι Ροντρίγκες
| 2021-08-17 10:00:00

"Δεν θυμίζει Πρίγιοβιτς, αργός και χωρίς γκολ-Τίποτα ο Γκάρι-Aυτόν να πάρει ο ΠΑΟΚ από Αραβία" (Vid)

του Γιώργου Κτενά
"Δεν θυμίζει Πρίγιοβιτς, αργός και χωρίς γκολ-Τίποτα ο Γκάρι-Aυτόν να πάρει ο ΠΑΟΚ από Αραβία" (Vid)

"Δεν θα πιάσει ξανά στον Δικέφαλο εκτός και ο αν ο Λουτσέσκου...". Το όνομα του Σέρβου επιθετικού επέστρεψε πολύ δυνατά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ των "ασπρόμαυρων" και το Sportdog.gr σας παρουσιάζει την αγωνιστική κατάστασή του τώρα. Τι συμβαίνει με τον Γκάρι Ροντρίγκες και ποιον πρέπει να φέρει στην Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης.
 

ΠΑΟΚ: Το όνομα του Πρίγιοβιτς αλλά και εκείνο του Γκάρι Ροντρίγκες έχουν επιστρέψει στο ρεπορτάζ τού Δικέφαλου και το sportdog.gr επικοινώνησε με τον expert του ποδοσφαίρου στον αραβικό κόσμο, Δημήτρη Σιώρη, για να μάθουμε περισσότερα!

Παράλληλα, πρότεινε στους Θεσσαλονικείς έναν πολύ καλό παίκτη που υπάρχει στην Αλ Χιλάλ, που τον γνωρίζει ο Λουτσέσκου, και θα ήταν ιδανική λύση για τον Δικέφαλο.

"Δεν θυμίζει Πρίγιοβιτς - Δεν σκοράρει με τίποτα - Αργός και πολύ κακός - Δεν θα πιάσει στον ΠΑΟΚ, εκτός, αν..."

Δημήτρη, πώς είναι η αγωνιστική κατάσταση του Πρίγιοβιτς, που απασχολεί ξανά τον Δικέφαλο;

Πρίγιοβιτς δεν θυμίζει τον τίποτα τον παίκτη που βλέπαμε στον ΠΑΟΚ εξού και ο λόγος, που κοίταξε να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του η Αλ Ιτιχάντ. Δεν είναι μόνο ότι δεν σκόραρε με τίποτα, αλλά ότι ήταν αργός και πολύ κακός σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκε. Δεν θεωρώ ότι θα πιάσει αν έρθει στην Ελλάδα, εκτός και αν παίζει ξανά όλη η ομάδα για αυτόν.

"Δεν έκανε τίποτα - Μόνο αρνητικά - Αυτόν να πάρει από Αραβία"

Το όνομα του Γκάρι Ροντρίγκες επέστρεψε ξανά στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Ποιο είναι το σχόλιό σου για τη φετινή σεζόν που έκανε ο παίκτης;

Δεν έχει πείσει με την απόδοση του απο την στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Αλ Ιτιχάντ. Παράλληλα έχει αντιμετωπίσει διαδοχικά προβλήματα τραυματισμών και η απόδοση του μονίμως είναι κάτω του μετρίου. Τον παρακολούθησα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Αλ Φέϊχα και πάλι δεν έκανε τίποτα. 

Τι έχει αλλάξει, θετικό ή αρνητικό, σε σχέση με την εικόνα που είχαμε από την περίοδο που έπαιζε στον Δικέφαλο;

Μόνο αρνητικά πράγματα μπορώ να δω στον παίκτη. Έχει γίνει πιο αργός, δεν έχει καλά τελειώματα και αν έκανε τη διαφορά η Αλ Ιτιχάντ δεν ψαχνόταν για να τον παραχωρήσει. Νομίζω και η ψυχολογία του Γκάρι ότι είναι σε άσχημα επίπεδα, αφού οι Σαουδάραβες αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα. 

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για εξτρέμ γιατί πούλησε τον Χρήστο Τζόλη στη Νόριτς. Θεωρείς ότι μπορεί να πάρει τη θέση του Τζόλη στην 11άδα;

Mε την εικόνα που έχει δυστυχώς ο παίκτης δεν νομίζω ότι μπορεί να πάρει μακροπρόθεσμα τη θέση του Τζόλη στην 11άδα. Θα είναι προτιμότερο για τον ΠΑΟΚ να μην έρθει και φορτωθεί ο σύλλογος ένα βαρύ συμβόλαιο.

Με δεδομένο το υλικό που έχει τώρα ο ΠΑΟΚ, μετά τον τραυματισμό του Ολιβέιρα μάλιστα στο ρόστερ υπάρχει ως πρώτη λύση επιθετικού μόνο ο Σφιντέρσκι για την ώρα, με ποιους θα ταίριαζε στην 11άδα;

Νομίζω ότι θα ταίριαζε περισσότερο με τους Σφιντέρσκι, Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί, ωστόσο όλα αυτά είναι θεωρητικά. Ο Γκάρι δεν είναι πλέον ο παίκτης που θυμόμαστε.

Ποιος παίκτης που αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία και παίζει στη θέση Τζόλη πιστεύεις ότι θα έκανε τη διαφορά στον ΠΑΟΚ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει κρούση στην Αλ Χιλάλ για την απόκτηση του Αλ Νταουσάρι. Τον γνωρίζει και ο Λουτσέσκου απο την κοινή τους θητεία και σίγουρα θα μπορούσε να αποτελέσει εξαιρετική επιλογή. Μπορείτε να δείτε στο βίντεο το γκολ που έβαλε στο ντέρμπι του Ριάντ ανάμεσα σε Αλ Νασρ και Χιλάλ, δηλαδή το αντίστοιχο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε αντι-Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ - Αυτόν "φτιάχνει" ο Λουτσέσκου - Παίζει με τα νεύρα του Σαββίδη ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags