Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο: Χαμός στο ίσιωμα για Κριστιάνο: Απίστευτες φήμες για Ρεάλ, Παρί και Σίτι!
| 2021-08-17 10:35:00

Χαμός στο ίσιωμα για Κριστιάνο Ρονάλντο: Απίστευτες φήμες για Ρεάλ, Παρί και Σίτι!

Sportdog Team
Χαμός στο ίσιωμα για Κριστιάνο Ρονάλντο: Απίστευτες φήμες για Ρεάλ, Παρί και Σίτι!

Πανικός γίνεται στα ξένα Μέσα αναφορικά με το μέλλον του Πορτογάλου σούπερ σταρ, αφού υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν με την Ρεάλ Μαδρίτης, την Παρί Σεν Ζερμέν και την Μάντσεστερ Σίτι!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ένας μικρός... χαμός έχει δημιουργηθεί στα ξένα Μέσα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το μέλλον του "CR7" και τα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν.

Αρχικά τα ρεπορτάζ τον συνέδεσαν με την Παρί Σεν Ζερμέν και με την επιθυμία πυ εξέφρασε ο Κιλιάν Εμπαπέ να μετακομίσει στην Μαδρίτη για χάρη της Ρεάλ. Όπως αναφέρεται, η Παρί είναι έτοιμη να κάνει το... μπαμ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από αυτό με τον Λιονέλ Μέσι, σε περίπτωση που ο Εμπαπέ πάει στην "βασίλισσα".

Στη συνέχεια, η ισπανική τηλεοπτική εκπομπή "El Chiringuito" μετέδωσε ένα άλλο απίθανο σενάριο, καθώς μετέδωσε πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Κριστιάνο προτάθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς η πρωταθλήτρια Αγγλίας ψάχνει για επιθετικό. 

Και τέλος επέστρεψε στο προσκήνιο και η Ρεάλ, αφού η εφημερίδα "ΑS" ανέφερε ότι η επιστροφή του στους Μαδριλένους είναι πάρα πολύ πιθανή, με τον Κάρλο Αντσελότι να τον θέλει στην ομάδα, ενώ και ο ίδιος ο Πορτογάλος άσος είχε προσεγγίσει πριν λίγο καιρό τη "βασίλισσα" για να επιστρέψει.

Φυσικά, υπάρχουν και οι Ιταλοί δημοσιογράφοι, που δηλώνουν με σιγουριά ότι ο Ρονάλντο δεν θα φύγει φέτος από τη Γιουβέντους.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags