Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες που θα συζητηθούν από πρώην ΠΑΟΚτζή - "Δεν κάνει ο Πρίγιοβιτς - Η Ριέκα μπορεί να τον κοιμίσει"
| 2021-08-17 16:29:00

Ατάκες που θα συζητηθούν από πρώην ΠΑΟΚτζή - "Δεν κάνει ο Πρίγιοβιτς - Η Ριέκα μπορεί να τον κοιμίσει"

Sportdog Team
Ατάκες που θα συζητηθούν από πρώην ΠΑΟΚτζή - "Δεν κάνει ο Πρίγιοβιτς - Η Ριέκα μπορεί να τον κοιμίσει"

Συνέντευξη έδωσε πρώην ποδοσφαιριστής που έγραψε... ιστορία με την φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά, όπου αναφέρθηκε τόσο στην ενίσχυση που πρέπει να γίνει στην ομάδα, όσο και στις δύσκολες αναμετρήσεις με τον σύλλογο από την Κροατία

ΠΑΟΚ: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή "Στη Σέντρα" μίλησε ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου του Βορρά Χρήστος Δημόπουλος, όπου αναφέρθηκε τόσο στην μεταγραφική ενίσχυση που χρειάζεται η ομάδα, όσο και στην αποχώρηση του Χρήστου Τζόλη από τη Θεσσαλονίκη.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές: "Τώρα που τραυματίστηκε ο Ολιβέιρα πρέπει να σέντερ φορ. Έχει τον Σφιντέρσκι, δεν ξέρω αν του έχουν εμπιστοσύνη. Πήρε χρήματα ο ΠΑΟΚ, να πάρει καλό παίκτη περιοχής, με μια ευκαιρία να κάνει το γκολ. Ο Σφιντέρσκι μπορεί να το κάνει με δυο τρεις φάσεις αλλά ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτη που τη μια φάση να την κάνει γκολ. Σαν τον Παραγουανό τον Σάντα Κρουζ. Με το που έπαιρνε την μπάλα, σου ‘κανε το γκολ".

Για τον Ολιβέιρα: "Ήταν παίκτης που όταν του δινόταν η ευκαιρία έκανε το γκολ. Τώρα ο ΠΑΟΚ πρέπει να το αφήσει πίσω και να κοιτάξει μπροστά".

Αν θα βοηθούσε τον ΠΑΟΚ ο Πριγιοβιτς: "Νομίζω όχι τη συγκεκριμένη στιγμή. Δεν ξέρεις τι παιχνίδια έχει στα πόδια του. Είναι σχεδόν έναν χρόνο εκτός. Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν παίκτη γκολτζή, να πατά περιοχή κι ας μην είναι τεχνίτης. Να κάνει τη μια φάση γκολ. Που κι αυτό τέχνη είναι"

Αν είδε τον ΠΑΟΚ με την Μποεμιανς: "Είπα στον αδερφό μου τον Θανάση ότι το πρώτο ματς θα το χάσει ο ΠΑΟΚ. Έπαιξαν ψυχωμένα οι Ιρλανδοί. Στη ρεβάνς βέβαια ο ΠΑΟΚ θα κέρδιζε. Και το γκολ να έβαζε στο 95' η Μποέμιανς ο ΠΑΟΚ θα πέρναγε. Δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του ο ΠΑΟΚ".

Για τη Ριέκα: "Είναι επικίνδυνη από το κέντρο και μπροστά η Ριέκα. Τους κοιμίζουν οι Κροάτες. Το ίδιο έκαναν και με τη Χιμπέρνιαν και τους έριξαν τέσσερα. Δεν υπάρχει φαβορί, δε μετράει και το εκτός έδρας γκολ".

Για την επιστροφή Λουτσέσκου: "Έχει μια διαφορά στη φιλοσοφία του. Οι παίκτες του όταν πήρε το νταμπλ ήταν 30 και τώρα 33. Να δούμε αν θα αντέξουν, είναι λιγάκι δύσκολο. Ακόμα δεν το έχει δείξει, θα δούμε στο πρωτάθλημα. Τώρα θα κριθεί ο Λουτσέσκου".

Για τη μεταγραφή του Τζόλη και αν έπρεπε να μείνει: "Πήρε πολλά λεφτά και ο παίκτης και ο ΠΑΟΚ, όμως μπορεί να παίξει εκεί; Εγώ νομίζω πως όχι, στη Γερμανία θα ήταν καλύτερα γι αυτόν. Μου άρεσε πολύ ο Τζόλης, μπορούσε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Πήρε λεφτά οι ΠΑΟΚ και μπορεί να τα τοποθετήσει εκεί που θέλει. Μπορούσε να τον κρατήσει τουλάχιστον ακόμα 6 μήνες".

Για το φετινό Πρωτάθλημα: "Στο Πρωτάθλημα θα είναι μια από τα ίδια. ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Άρης. Δεν υπάρχει ο Παναθηναϊκός. Όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα δούμε ποιος έχει προβάδισμα για να το κατακτήσει", είπε ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Χρήστος Δημόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags