Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτοί οι τερματοφύλακες προτάθηκαν στον ΠΑΟ - Παρουσία στην Μίλαν για τον ένα
| 2021-08-17 17:51:00

Αυτοί οι τερματοφύλακες προτάθηκαν στον ΠΑΟ - Παρουσία στην Μίλαν για τον ένα

Sportdog Team
Αυτοί οι τερματοφύλακες προτάθηκαν στον ΠΑΟ - Παρουσία στην Μίλαν για τον ένα

Οι Πράσινοι από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου είναι γνωστό ότι ψάχνουν να βρουν γκολκίπερ για να πλαισιώνει τον Σωκράτη Διούδη και ήδη κάποιοι έχουν αρχίσει να προτείνονται στο Τριφύλλι

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει την ανεύρεση τερματοφύλακα το Τριφύλλι με αρκετούς παίκτες να έχουν προταθεί στην ομάδα το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα τις τελευταίες μέρες, όπως αναφέρει το newspao.gr, έχουν πέσει στο τραπέζι τόσο το όνομα του Αντόνιο Ντοναρούμα, όσο και αυτό του Κρίστοφερ Κνετ.

Ο Ιταλός, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μίλαν και όντας ελεύθερος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το transfermarkt, η αξία του ανέρχεται στα 300.000 ευρώ, ενώ γνωρίζει την χώρα μας από το πέρασμά του στον Αστέρα Τρίπολης.

Η δεύτερη περίπτωση είναι ακόμα πιο οικεία για το ελληνικό κοινό, μιας και είναι γνωστός από την θητεία του με τον Παναιτωλικό, ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ότι όταν ο Παναθηναϊκός ήταν να αντιμετωπίσει την ομάδα του Αγρινίου, την περασμένη σεζόν, ο Κνετ δεν έπαιξε, μιας και είχε καεί ψήνοντας μπριζόλες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags