Facebook Pixel Γιουβέντους: Απίστευτη... ληστεία από τη Γιουβέντους - Πήρε τον παίκτη που έβγαλε... μάτια στο Euro σχεδόν τσάμπα
| 2021-08-17 17:24:00

Απίστευτη... ληστεία από τη Γιουβέντους - Πήρε τον παίκτη που έβγαλε... μάτια στο Euro σχεδόν τσάμπα

Sportdog Team
Απίστευτη... ληστεία από τη Γιουβέντους - Πήρε τον παίκτη που έβγαλε... μάτια στο Euro σχεδόν τσάμπα

Τεράστια ενίσχυση για την Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου που κατάφερε με μια... αστραπιαία κίνηση να κάνει δικό της έναν από τους καλύτερους παίκτες της Squadra Azzurra στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Γιουβέντους - Μανουέλ Λοκατέλι: Τον ήθελε δύο χρόνια και τελικά κατάφερε και τον έκανε δικό της. Ο λόγος για τον 25χρονο μέσο της Σασουόλο, που πραγματικά έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις στο περασμένο Euro με την Εθνική Ιταλίας.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας το deal πλέον είναι οριστικό και αφορά δανεισμό του ποδοσφαιριστή για ένα χρόνο και υποχρεωτική ρήτρα αγοράς στα 35 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο 5 ετών, με ετήσιες απολαβές στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια ο πολύ έγκυρος δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ανέφερε ότι ο Μανουέλ Λοκατέλι θα είναι δανεικός στη Γιουβέντους για δύο χρόνια με τα χρήματα στη Σασουόλο να δίνονται το καλοκαίρι του 2023.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags