Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανοίγει ο δρόμος για σούπερ επιστροφή σε ΠΑΟΚ - Μπορεί να κάνει τη διαφορά
| 2021-08-17 19:03:00

Ανοίγει ο δρόμος για σούπερ επιστροφή σε ΠΑΟΚ - Μπορεί να κάνει τη διαφορά

Sportdog Team
Ανοίγει ο δρόμος για σούπερ επιστροφή σε ΠΑΟΚ - Μπορεί να κάνει τη διαφορά

Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να κλείσει τις... τρύπες που υπάρχει στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής χρονιάς και φαίνεται ότι μπορεί να δούμε έναν πρώην παίκτη της ομάδας να επιστρέφει στην Τούμπα, όπου στο προηγούμενο πέρασμά του άφησε πολύ καλές εντυπώσεις

ΠΑΟΚ - Τσούμπα Άκπομ: Ο Βρετανός επιθετικός μαζί με τον Πέταρ Μούσα ήταν στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων του Δικεφάλου του Βορρά για να καλύψουν το κενό που άφησε ο Νέλσον Ολιβέιρα με τον τραυματισμό του.

Μάλιστα ο 25χρονος Άγγλος είναι απόλυτα γνώριμος στον Ραζβάν Λουτσέσκου, μιας και ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το νταμπλ τη σεζόν 2018-19.
Σύμφωνα με όσο αναφέρουν ρεπορτάζ από την Πορτογαλία, η Μίντλεσμπρο είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ώστε να πάρει τον Άντραζ Σπόραρ κάτι που θα ανοίξει τον δρόμο για τον πρώην παίκτη του Δικεφάλου του Βορρά να αποχωρήσει.

Η αγγλική ομάδα είχε κάνει γνωστό ότι ο Τσούμπα Άκπομ θα φύγει μόνο αν βρεθεί αντικαταστάτης του, κάτι που φαίνεται ότι συμβαίνει και πλέον ο δρόμος για τον ΠΑΟΚ δείχνει να... ανοίγει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags