Ολυμπιακός: Τις δοκιμές που θα κάνει όλες αυτές τις ημέρες ο Πέδρο Μαρτίνς στις προπονήσεις του Ολυμπιακού περιμένουν όλοι στο Λιμάνι, για να σχηματίσουν μια εικόνα για το πώς θα στήσει την ομάδα στο πολύ σημαντικό πρώτο παιχνίδι με την Σλόβαν.

Παρόλα αυτά είναι σαφές ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές στην 11άδα του, σε σχέση με την ομάδα που είδαμε στη Βουλγαρία, εναντίον της Λουντογκόρετς. Δεν είναι μόνο ότι θέλει να ξορκίσει την κακή εμφάνιση, είναι που προφανώς πρέπει να γίνουν αλλαγές για να τονωθεί η αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού.

Το ρεπορτάζ που υπάρχει αναφέρει ότι ο Μαρτίνς σκοπεύει να κάνει μίνιμουμ 3 αλλαγές, δεν αποκλείεται αυτές να είναι και 4. Για παράδειγμα, ο Ολυμπιακός είναι περίπου δεδομένο ότι θα έχει κάτω από τα δοκάρια του τον Βατσλίκ, που δεν ήρθε στην ομάδα για να βλέπει την πλάτη του Τζολάκη. Ο νεαρός άσος είναι καλός, εμπνέει εμπιστοσύνη, αλλά ο Τσέχος ήρθε για να παίξει και θα παίξει.

Ακόμα, λόγω της κατάστασης που υπάρχει με τον Σεμέδο αλλά και της τιμωρίας του Μπα, στην άμυνα θα υπάρχει δεδομένα ο Σωκράτης και ένας εκ των Σισέ και Μάρκοβιτς. Στα δεξιά της άμυνας, επίσης, αναμένεται να έχει φανέλα βασικού ο Λαλά και όχι ο Ανδρούτσος.

Τέλος, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να παίξει ακόμα και βασικός ο Ονιεκούρου, αν και το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν του "ταιριάζει". Από την άποψη ότι ο Νιγηριανός θέλει γήπεδο, χώρους για να τρέξει και, λογικά, η Σλόβαν θα κατέβει για να παίξει αμυντικά...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΟΜΒΑ: "Συμφώνησε με Μανωλά ο Ολυμπιακός" - Υπέρβαση από Μαρινάκη, δίνει τρελά λεφτά!