Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: "Καμπανάκι" Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ - Τι ζήτησε για το ματς με την Ριέκα - Νέα τετ α τετ
| 2021-08-18 11:52:00

"Καμπανάκι" Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ - Τι ζήτησε για το ματς με την Ριέκα - Νέα τετ α τετ

Sportdog Team
"Καμπανάκι" Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ - Τι ζήτησε για το ματς με την Ριέκα - Νέα τετ α τετ

Τους ζητά να πιέζουν ψηλά για να κλέψουν μπάλες από τους αντιπάλους και στη συνέχεια να έχουν τον δημιουργικό τομέα για να διεκδικήσουν φάσεις για γκολ.

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Με απόλυτη προσήλωση στον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στην αυριανή αναμέτρηση με την Ριέκα (21:00 σε ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5), προετοίμασαν τους παίκτες ο Λουτσέσκου, μαζί με τους συνεργάτες του. Γνωρίζοντας την σπουδαιότητα του παιχνιδιού και τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν, στον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν αυτό το ματς, ως τον πρώτο τελικό, για να εξασφαλίσουν την συμμετοχή στους ομίλους του Conference League.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε συνεχόμενα τετ α τετ τις τελευταίες ημέρες με τους ποδοσφαιριστές του. Τον Κούρτιτς, τον Σβαμπ, τον Καντουρί, τον Μπίσεσβαρ, τον Βιεϊρίνια, τον Σφιντέρσκι. Ολους ανεξαιρέτως. Εκτός από τις κατ' ιδίαν συζητήσεις, που ήταν επικεντρωμένες στην τακτική προσέγγιση του αγώνα, γίνονται από το τεχνικό επιτελείο, αναλυτικές αναφορές για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αγωνιστεί το γκρουπ των παικτών που θα συμμετέχουν στην βασική ενδεκάδα.

Κυκλοφορία, πίεση, καλή άμυνα, όχι λάθη, φάσεις και γκολ

Για τον Λουτσέσκου είναι πολύ σημαντικό να έχουν αύριο οι παίκτες του, την κατοχή της μπάλας. Την κυκλοφορία των κινήσεων, τον έλεγχο του αγώνα. Τους ζητά να πιέζουν ψηλά για να κλέψουν μπάλες από τους αντιπάλους και στη συνέχεια να έχουν τον δημιουργικό τομέα για να διεκδικήσουν φάσεις για γκολ. Ζητά ακόμη να αποφεύγονται τα λάθη, να μην «πουλάει» κανείς την μπάλα και όταν γίνεται ένα λάθος, να υπάρχει αλληλοκάλυψη, για να περιοριστούν οι κινήσεις αντεπίθεσης του αντιπάλου. Ο Λουτσέσκου θα αναλύσει και σήμερα τα στοιχεία (θετικά και αρνητικά) που παρουσιάζει η Ριέκα, στους παίκτες του.

Γνωρίζοντας πως η Κροατική ομάδα παίζει με τρείς κεντρικούς αμυντικούς (στα περισσότερα παιχνίδια της από την αρχή της σεζόν), καταστρώνει τα πλάνα του για να βρουν οι παίκτες του, διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Εμφαση δόθηκε στην σωστή συνεργασία που πρέπει να έχουν οι παίκτες και στην προσοχή που οφείλουν να διατηρήσουν σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: Ο ΠΑΟΚ πάει για σκορ πρόκρισης, καθώς πρέπει οι παίκτες του να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν, ενώ πρέπει να αποφύγει τα λάθη στην άμυνα που μπορούν να κοστίσουν. Δεν πρέπει να δεχθεί γκολ ο ΠΑΟΚ από την Ριέκα και αυτό το μήνυμα έχει περάσει σε όλη την ομάδα.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags