Facebook Pixel Sportdog.gr | Για μια θέση στους ομίλους του Champions League
| 2021-08-18 15:29:00

Για μια θέση στους ομίλους του Champions League

Sportdog Team
Για μια θέση στους ομίλους του Champions League

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στον αγώνα Μπενφίκα-Αϊντχόφεν στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Συνεχίζονται απόψε οι αγώνες για το πρώτο μέρος των play off του Champions League που οδηγούν στους πολυπόθητους ομίλους της διοργάνωσης.

Ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Αϊντχόβφεν. Οι Πορτογάλοι θα υποδεχτούν στο Ντα Λουζ τους Ολλανδούς στις 22:00. Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στον αγώνα Μπενφίκα-Αϊντχόφεν στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Μετά τη σχετικά άνετη πρόκριση επί της Σπαρτάκ στον 3ο γύρο, η ομάδα της Λισαβόνας θέλει να βάλει τις βάσεις για την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τους τους ομίλους. Η Αϊντχόφεν προέρχεται από ένα θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και το εντυπωσιακό 3-0 μέσα στο Άμστερνταμ επί του Άγιαξ για το Σούπερ Καπ.

Η προϊστορία

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί συνολικά 5 φορές σε επίσημες διοργανώσεις, με την Μπενφίκα να μετρά 2 νίκες και 2 ισοπαλίες και την Αϊντχόφεν μία επιτυχία. Η Μπενφίκα έχει κερδίσει και τα 2 εντός έδρας παιχνίδια της κόντρα στην Αϊντχόφεν.

Οι δύο άλλες αναμετρήσεις που συμπληρώνουν το αποψινό πρόγραμμα είναι: Μάλμε – Λουντογκόρετς (22:00), Γιουνγκ Μπόις – Φερεντσβάρος (22:00)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags