Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Νέλσον Ολιβέιρα: Είδηση-σοκ στον ΠΑΟΚ για Ολιβέιρα - Μόλις "έσκασε" - Μένει εκτός για έξι μήνες!
| 2021-08-18 21:46:00

Είδηση-σοκ στον ΠΑΟΚ για Ολιβέιρα - Μόλις "έσκασε" - Μένει εκτός για έξι μήνες!

Sportdog Team
Είδηση-σοκ στον ΠΑΟΚ για Ολιβέιρα - Μόλις "έσκασε" - Μένει εκτός για έξι μήνες!

Άσχημα είναι τα μαντάτα που έρχονται για τον Πορτογάλο επιθετικό από την πατρίδα του και που ίσως αναγκάσουν τον ΠΑΟΚ να αναδιοργανώσει τα πλάνα του όσον αφορά στην θέση του φορ.

ΠΑΟΚ - Νέλσον Ολιβέιρα: Νέο σοκ στις τάξεις των ανθρώπων του Δικεφάλου του Βορρά για τον Πορτογάλο επιθετικό, ο οποίος είχε τραυματιστεί κατά την διάρκεια του αγώνα με την Μποέμιανς για το Europa Conference League.

Η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού, ωστόσο οι πρόσθετες κλινικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πορτογάλος επιθετικός στην πατρίδα του, επιβεβαίωσαν το ιατρικό πόρισμα.

Έτσι ο παίκτης θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο γόνατό του και το διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στους έξι μήνες.

Όπως σημειώνουν οι Θεσσαλονικείς: «Η επέμβαση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (19.08) στην Πορτογαλία από τον ορθοπεδικό Ζοζέ Κάρλος Νορόνια.

Ο Ολιβέιρα θα παραμείνει στην πατρίδα του για το πρώτο στάδιο αποθεραπείας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για την υπόλοιπη πορεία της αποκατάστασης. Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες...».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags