Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έρχονται...ζόρια για ΠΑΟΚ με Ριέκα - "Έχει ρυθμό, μπορεί να τον δυσκολέψει πολύ..."
| 2021-08-19 18:20:00

Έρχονται...ζόρια για ΠΑΟΚ με Ριέκα - "Έχει ρυθμό, μπορεί να τον δυσκολέψει πολύ..."

Sportdog Team
Έρχονται...ζόρια για ΠΑΟΚ με Ριέκα - "Έχει ρυθμό, μπορεί να τον δυσκολέψει πολύ..."

Ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει τη Πέμπτη (19/8) τους Κροάτες στην Τούμπα για να κάνει το πρώτο βήμα για την είσοδό του στους ομίλους του Conference League, όμως φαίνεται ότι η αποστολή του δεν θα είναι πολύ εύκολη

ΠΑΟΚ: Συνέντευξη στο Metropolis 95.5 έδωσε ο Κροάτης δημοσιογράφος Ιζάκ Άντε, όπου αναφέρθηκε στις απουσίες που θα έχει η Ριέκα την Πέμπτη (19/8) στην Τούμπα, αλλά και για τα δεδομένα των δύο διοργανώσεων.

"Η αλήθεια είναι ότι ο Μούριτς διαπραγματεύεται την μεταγραφή του στην Αλ Αϊν. Αν δεν γίνει άμεσα ίσως τον δούμε στο δεύτερο παιχνίδι στην Κροατία. Ο Ντρίμιτς, πρώτος σκόρερ της ομάδας έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και η προσπάθεια γίνεται για να είναι 100% έτοιμος στην ρεβάνς".

Για την τηλεοπτική μετάδοση στην Κροατία ανέφερε: "Όχι, δεν θα το δείξει η τηλεόραση. Είχαμε κάποια προβλήματα. Δεν υπάρχει κάποιο τηλεοπτικό κανάλι να πληρώσει τα δικαιώματα του αγώνα και με τα τωρινά δεδομένα δεν θα υπάρξει μετάδοση".

Κατέληξε λέγοντας: "Ο ΠΑΟΚ έχει παίξει τέσσερα ματς απέναντι σε ομάδες της Κροατίας. Τα τρία τα κέρδισε και το ένα το έχασε, απέναντι στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Η Ριέκα έχει ρυθμό, περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της και μπορεί να βάλει δύσκολα στον αντίπαλό του. Η Ριέκα στο παρελθόν είχε παίξει και με ΑΕΚ και Ολυμπιακό", ανέφερε για τον δύσκολο αγώνα που πρόκειται να δώσει ο ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags