Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Μανωλάς: Δημοσίευμα από Ιταλία βάζει... φωτιά για Ολυμπιακό και Μανωλά - Έκανε το πρώτο βήμα η Νάπολι
| 2021-08-19 19:15:00

Δημοσίευμα από Ιταλία βάζει... φωτιά για Ολυμπιακό και Μανωλά - Έκανε το πρώτο βήμα η Νάπολι

Sportdog Team
Δημοσίευμα από Ιταλία βάζει... φωτιά για Ολυμπιακό και Μανωλά - Έκανε το πρώτο βήμα η Νάπολι

Δεν σταματάνε τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα για το θέμα του Έλληνα αμυντικού και τους Ερυθρόλευκους με τα δεδομένα να φαίνεται πως αλλάζουν ώρα με την ώρα σχετικά με την στάση που κρατάνε οι Παρτενοπέι σχετικά με την ενδεχόμενη μεταγραφή

Ολυμπιακός - Κώστας Μανωλάς: Συνεχίζονται με ακατάπαυστο ρυθμό τα δημοσιεύματα από την Ιταλία σχετικά με το θέμα μετακίνησης του Έλληνα αμυντικού στους Ερυθρόλευκους. 

Μάλιστα την Πέμπτη (19/8) ο Τσίρο Βενεράτο ανέφερε στο Rai πως η Νάπολι αποφάσισε να ρίξει τις απαιτήσεις της κατά 5 εκατομμύρια ευρώ και πλέον ζητάει το ποσό των 10 εκατομμυρίων ώστε να τον παραχωρήσει. Παράλληλα υποστηρίζει πως ακόμα υπάρχει απόσταση από πιθανή συμφωνία με τους πρωταθλητές που δίνουν 5-6 εκατομμύρια, ενώ βάζουν και αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων.

Τη  ίδια στιγμή πάντως που Ολυμπιακός και Νάπολι φαίνεται ότι είναι σε διαπραγματεύσεις, ώστε ο Κώστας Μανωλάς να επανέλθει στον Πειραιά, οι Παρτενοπέι έχουν ήδη αρχίσει το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του με τους Ρουγκάνι και Μουστάφι να είναι στην κορυφή της λίστας τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags