Facebook Pixel Κιλιάν Εμπαπέ: Έβγαλε είδηση ο Ποτσετίνο - Τα ξεκαθάρισε όλα για το μέλλον του Εμπαπέ - Μένει η φεύγει από Παρί;
| 2021-08-20 11:19:00

Έβγαλε είδηση ο Ποτσετίνο - Τα ξεκαθάρισε όλα για το μέλλον του Εμπαπέ - Μένει η φεύγει από Παρί;

Sportdog Team
Έβγαλε είδηση ο Ποτσετίνο - Τα ξεκαθάρισε όλα για το μέλλον του Εμπαπέ - Μένει η φεύγει από Παρί;

Το σίριαλ με τον Κιλιάν Εμπαπέ καλά κρατεί, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της μεταγραφής του, με τον Μαουρίσιο Ποκετίνο να παίρνει θέση πάνω στο πολύκροτο θέμα.

Κιλιάν Εμπαπέ: Μετά τον τεχνικό διευθυντή της Παρί, Λεονάρντο, σειρά πήρε ο προπονητής της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, να ξεκαθαρίσει ότι ο Κιλιάν Μπαπέ θα παραμείνει στο δυναμικό των «πρωτευουσιάνων» και τη σεζόν 2021/2022.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα της Ligue 1 με την Μπρεστ, ο Αργεντινός τεχνικός ανέφερε ότι ο Γάλλος διεθνής επιθετικός δεν θ΄ αλλάξει ομάδα στην τρέχουσα περίοδο.

«Ο Μπαπέ συνεχίζει την καλή δουλειά. Τον βλέπω να μένει μαζί μας και αυτή τη σεζόν. Οι φήμες είναι πολλές, αλλά ο Κιλιάν δε δείχνει να παρασύρεται. Και εμείς θέλουμε να μείνει εδώ» ανάφερε χαρακτηριστικά ο Ποτσετίνο και πρόσθεσε:

«Έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την Παρί. Ακόμη και αν δεν το ανανεώσει θα παραμείνει για εφέτος ποδοσφαιριστής της».


  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags