Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Όνομα-έκπληξη για τα χαφ στον ΠΑΟ - "Εκλεκτός" του Γιοβάνοβιτς - Είναι "οκταροδεκάρι"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-08-20 12:51:00

Όνομα-έκπληξη για τα χαφ στον ΠΑΟ - "Εκλεκτός" του Γιοβάνοβιτς - Είναι "οκταροδεκάρι"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Όνομα-έκπληξη για τα χαφ στον ΠΑΟ - "Εκλεκτός" του Γιοβάνοβιτς - Είναι "οκταροδεκάρι"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποδοσφαιριστή από την Σουηδία "τσεκάρει" ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του, με το όνομα που ήρθε στο προσκήνιο να αποτελεί αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Παναθηναϊκός: Την περίπτωση του Ραμόν Λούντκβιστ εξετάζουν οι Πράσινοι για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής τους.

Ο 24χρονος Σουηδός έχει συμβόλαιο με την ολλανδική Γκρόνινγκεν μέχρι το 2023, όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον έχει ξεχωρίσει και ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να μπει σε διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του.

Ο Λούντκβιστ αγωνίζεται κυρίως πίσω από τον επιθετικό αλλά μπορεί να παίξει και λίγο πιο πίσω, ως "οκτάρι" και ξεκίνησε την καριέρα του από την Κάλμαρ και ύστερα πήρε μεταγραφή στην PSV Αϊντχόφεν. Εκεί αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές ομάδες της ολλανδικής ομάδας ενώ με την πρώτη ομάδα έχει παίξει 6 αγώνες και έχει πετύχει ένα γκολ.

Τον Ιανουάριο του 2019 πήρε μεταγραφή για την Μπρέντα, όπου έπαιξε για 6 μήνες, πραγματοποιώντας 17 εμφανίσεις και δίνοντας 5 ασίστ. Από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι και σήμερα φοράει τη φανέλα της Γκρόνινγκεν, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023. Με τη συγκεκριμένη ομάδα μετράει συνολικά 48 εμφανίσεις, έχει πετύχει 8 γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags