Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Μανωλάς: "Καυτό" ρεπορτάζ από Ιταλία για Μανωλά - Τόσα του δίνει συμβόλαιο ο Ολυμπιακός!
| 2021-08-20 13:26:00

"Καυτό" ρεπορτάζ από Ιταλία για Μανωλά - Τόσα του δίνει συμβόλαιο ο Ολυμπιακός!

Sportdog Team
"Καυτό" ρεπορτάζ από Ιταλία για Μανωλά - Τόσα του δίνει συμβόλαιο ο Ολυμπιακός!

Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νάπολι, όμως οι Ερυθρόλευκοι και ο Κώστας Μανωλάς κάνουν ό,τι μπορούν για να πραγματοποιήσουν το deal.

Ολυμπιακός - Κώστας Μανωλάς: Συνεχίζονται οι αναφορές των Μέσων ενημέρωσης της Ιταλίας για το ενδεχόμενο επιστροφής του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό.

Σημερινό (20/08) δημοσίευμα της εφημερίδας «Corriere del Mezzogiorno» αναφέρει ότι ο 30χρονος στόπερ ασκεί έντονες πιέσεις στη Νάπολι, προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».

Με βάση πάντα το συγκεκριμένο ρεπορτάζ η πρόταση που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός δεν ικανοποιεί απόλυτα τους «παρτενοπέι», ωστόσο, ο παίκτης κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να ολοκληρωθεί το deal. 

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται: «Οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό συνεχίζονται. Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την ελληνική ομάδα να προσπαθεί να πείσει τη Νάπολι. Θα χρειαστούν τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ για να αφήσουν τον Μανωλά να αποχωρήσει.

Από την πλευρά του ο Μανωλάς θέλει να επιστρέψει στο σπίτι του και πιέζει για τη μεταγραφή. Έως τώρα οι προτάσεις δεν έχουν ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της διοίκησης της Νάπολι».

Με τη σειρά της η «Il Matino» γράφει ότι ο Ολυμπιακός προσφέρει 10 εκατ. ευρώ, ενώ η Νάπολι αξιώνει τα διπλάσια. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα προσθέτει ότι οι Πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και ετήσιες απολαβές ύψους 1.8 εκατ. ευρώ.

  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags