Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Μανωλάς: Δημοσίευμα που θα τρελάνει τους Ολυμπιακούς από Ιταλία - Το έχουν σίγουρο για τον Μανωλά
| 2021-08-20 18:08:00

Δημοσίευμα που θα τρελάνει τους Ολυμπιακούς από Ιταλία - Το έχουν σίγουρο για τον Μανωλά

Sportdog Team
Δημοσίευμα που θα τρελάνει τους Ολυμπιακούς από Ιταλία - Το έχουν σίγουρο για τον Μανωλά

Χωρίς να σταματάνε έρχονται τα ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα και αφορούν τον Έλληνα αμυντικό και το πιθανό μέλλον του στους Ερυθρόλευκους και μάλιστα κάνουν λόγο για πιθανή άμεση μετακίνησή του στον Πειραιά

Ολυμπιακός - Κώστας Μανωλάς: Συνεχείς είναι οι αναφορές των Ιταλών στο θέμα των Ερυθρόλευκων και του Έλληνα αμυντικού με τις τελευταίες να κάνουν λόγο για επαφές των δύο πλευρών.

Μάλιστα τονίζουν πως την επόμενη εβδομάδα ο πρώην παίκτης των Πειραιωτών θα κλείσει στην παλιά του ομάδα. Πάντως όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο διεθνής ποδοσφαιριστής τα έχει βρει με τους πρωταθλητές για συμβόλαιο πέντε ετών και απολαβές κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι συζητήσεις με τη Νάπολι γίνονται για να καλυφθεί το κενό που υπάρχει.

Οι Ιταλοί φτάνουν σε σημείο να μιλήσει και για ποσά, κάνοντας λόγο ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει στους Παρτενοπέι 4-5, ώστε ο Κώστας Μανωλάς να γυρίσει στην Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags