Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παπέ Σισέ: Και πως να φύγει από τον Ολυμπιακό ο Σισέ - Απίστευτη ανάρτηση για την αγάπη του κόσμου (ΦΩΤΟ)
| 2021-08-20 19:31:00

Και πως να φύγει από τον Ολυμπιακό ο Σισέ - Απίστευτη ανάρτηση για την αγάπη του κόσμου (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Και πως να φύγει από τον Ολυμπιακό ο Σισέ - Απίστευτη ανάρτηση για την αγάπη του κόσμου (ΦΩΤΟ)

Ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε ο αμυντικός των Ερυθρολεύκων μιας μέρα μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας με τον ίδιο να είναι ο βασικός πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης αναμέτρησης

Ολυμπιακός - Παπέ Σισέ: Ο Σενεγαλέζος στόπερ ήταν ο MVP της νίκης των Ερυθρολεύκων επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας με 3-0, αλλά παράλληλα και ο μεγάλος άτυχος της βραδιάς, μιας και υπέστη κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική και κανείς δεν ξέρει αν θα προλάβει τον επαναληπτικό την Πέμπτη (26/8).

Μάλιστα μια μέρα μετά ο ίδιος έκανε ανάρτηση στο instagram, όπου περιέγραψε την κατάστασή του, αλλά παράλληλα έδωσε το σύνθημα μακριά πορεία στο Europa League και ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για τα μηνύματα που έλαβε.

"Τι βραδιά ήταν αυτή! Σας ευχαριστώ όλους για τα όμορφα μηνύματά σας. Είμαι καλά και δυνατός, μην ανησυχείτε. Ας συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι για να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League. Πάμε Ολυμπιακέ, σας αγαπώ", έγραψε ο παίκτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παπέ Σισέ.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cisse Pape Abou (@pacissepa)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags