Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρελάθηκε ο πρόεδρος της Ριέκα - Τι του έφταιξε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ
| 2021-08-20 20:41:00

Τρελάθηκε ο πρόεδρος της Ριέκα - Τι του έφταιξε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Τρελάθηκε ο πρόεδρος της Ριέκα - Τι του έφταιξε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Εκτός εαυτού με τους συμπατριώτες του ήταν ο Νταμίρ Μίσκοβιτς μετά την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Δικέφαλο του Βορρά στο γήπεδο της Τούμπας, παρά το γεγονός ότι η Ριέκα κατάφερε να πάρει την ισοπαλία και να έχει ελπίδες πρόκρισης στη ρεβάνς

ΠΑΟΚ: Έντονος ήταν ο εκνευρισμός του προέδρου της Ριέκα, Νταμίρ Μίσκοβιτς, μετά τον αγώνα με τον Δικέφαλο του Βορρά με την στάση που κράτησαν τα τηλεοπτικά κανάλια της Κροατίας που δεν ήταν... ζεστά για να μεταδώσουν την αναμέτρηση.

Μάλιστα δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και την ελληνική πλευρά για την διαλλακτικότητα που έδειξε, ρίχνοντας... βέλη στους συμπατριώτες του.

"Ήταν πάρα πολύ απογοητευτικό. Ήταν απογοητευτικό για εμένα, αλλά και μια επιβεβαίωση του πώς αντιμετωπίζουν τα σπορ στην όμορφη χώρα μας. Κάπου κοντά στον πάτο… Εμείς σαν σύλλογος παρακαλέσαμε τους Έλληνες να μειώσουν τις απαιτήσεις τους για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι κάποιος δεν θέλει να πληρώσει τηλεοπτικά δικαιώματα για ένα τόσο σημαντικό ματς.

Στο τέλος αποδέχθηκαν το αίτημά μας και μείωσαν τις απαιτήσεις τους στην εξευτελιστική τιμή των 12.000 ευρώ. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμον στους Έλληνες για αυτό. Δυστυχώς, ούτε αυτό ήταν αρκετό για τους τηλεοπτικούς σταθμούς μας και η μετάδοση δεν θα γινόταν αν δεν πιέζαμε καταστάσεις.

Ευτυχώς στο τέλος το RTL αγόρασε τα δικαιώματα και τους ευχαριστούμε για αυτό. Όλα έγιναν με ενέργειες δικές μας, είναι φυσιολογικό αυτό; Παίζουμε στα play off του Conference League και έπρεπε να πληρώσουμε εμείς για την μετάδοση του αγώνα, είναι φυσιολογικό; Είναι ξεκάθαρο για εμένα ότι στην χώρα μας μποϊκοτάρουν τα σπορ. Είναι πιθανό να μην νοιάζεται κανένας όσον αφορά τα σπορ; Είμαι σίγουρος ότι ένα εκατομμύριο Κροάτες είδαν το χθεσινό ματς", είπε ο Νταμίρ Μίσκοβιτς μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags