Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Κριστιάν Λουιντάμα: Είδηση "βόμβα" από Τουρκία - "Απίθανο να φύγει ο Λουιντάμα από τη Γαλατά για ΠΑΟΚ..."
| 2021-08-20 21:53:00

Είδηση "βόμβα" από Τουρκία - "Απίθανο να φύγει ο Λουιντάμα από τη Γαλατά για ΠΑΟΚ..."

Sportdog Team
Είδηση "βόμβα" από Τουρκία - "Απίθανο να φύγει ο Λουιντάμα από τη Γαλατά για ΠΑΟΚ..."

Μπορεί από το πρωί της Παρασκευής (20/8) να είναι πολλά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής της Τσιμ Μπομ να βλέπει θετικά την μεταγραφή του στο Δικέφαλο του Βορρά, όμως δημοσιογράφος της χώρας κάνει λόγο για απίθανο σενάριο

ΠΑΟΚ - Κριστιάν Λουιντάμα: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" μίλησε ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιαμπίζ Σαμπούτζογλου που αναφέρθηκε στα σενάρια των τελευταίων ωρών για πιθανή μετακίνηση του παίκτη της Γαλατασαράι στον Δικέφαλο του Βορρά, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο είναι σχεδόν απίθανο.

"Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Λουιντάμα το άκουσα πρώτη φορά από σας. Η Γαλατασαράι είχε δώσει το ποσό των 8 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει πέρυσι. Την προηγούμενη εβδομάδα θα έδινα μια πιθανότητα, αλλά εξαιτίας του περιστατικού που συνέβη στο παιχνίδι της ομάδας με τον Μαρκάο να γρονθοκοπεί τον συμπαίκτη του και τιμωρήθηκε από την Γαλατά και από την τουρκική ομοσπονδία, ο Λουιντάμα έγινε βασικός και θεωρώ απίθανο να φύγει. 

Δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα γίνει μεταγραφή αυτή με το ποσό που αναφέρεται, τα 2,5 εκατ. ευρώ, γιατί ο παίκτης κόστισε 8 εκατ. ευρώ στην ομάδα. Η Γαλατασαράι θα συζητήσει για πιθανή μετακίνησή του με τα χρήματα που ξόδεψε για τον ποδοσφαιριστή. Επίσης, απέκτησε το Βίκτορ Νέλσον από την Κοπεγχάγη, πληρώνοντας 7 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Αυτή τη στιγμή δεν έχει πολλές λύσεις στις θέσεις των στόπερ και μην ξεχνάτε, πως ο Μαρκάο έχει τεθεί εκτός ομάδας και είναι κοντά να πάει στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Είναι καλός παίκτης και διαθέτει δύναμη στο παιχνίδι του, αλλά είναι επιρρεπής στο λάθος. Έχω αμφιβολία πως μπορεί να βοηθήσει μια ομάδα που θέλει να κάνει ευρωπαϊκή πορεία. Με άριστα το 10 δεν το βαθμολογώ παραπάνω από το 6", είπε για το Κριστιάν Λουιντάμα που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags