Facebook Pixel Λίβερπουλ: Βίντεο έπος της Λίβερπουλ για την επιστροφή του κόσμου στο Άνφιλντ - Συγκινεί ο Κλοπ
| 2021-08-20 22:24:00

Βίντεο έπος της Λίβερπουλ για την επιστροφή του κόσμου στο Άνφιλντ - Συγκινεί ο Κλοπ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βίντεο έπος της Λίβερπουλ για την επιστροφή του κόσμου στο Άνφιλντ - Συγκινεί ο Κλοπ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Κόκκινοι υποδέχονται το Σάββατο (21/8) την Μπέρνλι εντός έδρας και για πρώτη φορά μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα έχουν την παρουσία των οπαδών τους στο γήπεδο, με τον σύλλογο να φτιάχνει ένα εντυπωσιακό βίντεο

Λίβερπουλ: Οι Κόκκινοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο την φετινή Premier League κερδίζοντας με 3-0 τη Νόριτς εκτός έδρας και πλέον ο αγώνας του Σαββάτου (21/8) έχει ιδιαίτερη σημασία, μιας και θα είναι η πρώτη φορά μετά τις 26 Ιουνίου 2020, όπου η ομάδα στέφθηκε μαθηματικά πρωταθλήτρια, θα έχει και πάλι τον κόσμο της στο Άνφιλντ.

Για τον λόγο αυτό ο σύλλογος ετοίμασε ένα απίστευτο βίντεο, με πολλά στιγμιότυπα από αγώνες του παρελθόντος, τόσο με χαρά, όσο και με λύπη , με τον Γιούργκεν Κλον να είναι αυτός που μιλάει για τη δύναμη και την αξία που έχει ο κόσμος στο ποδόσφαιρο, ενώ τονίζει και το πόσο διαφορετικό ήταν χωρίς αυτόν.

"Το πρώτο παιχνίδι ποδοσφαίρου που είδα ήταν στην περιοχή μου. Λάτρεψα κάθε μέρος του. Ένιωσα αμέσως ότι είμαι μέρος της πρώτης ομάδας ακόμα κι αν ήμουν μόλις 8-9 χρονών. Ήμουν φίλαθλος πολύ πριν παίξω ποδόσφαιρο. Ένα καλό ποδοσφαιρικό κοινό έχει ποδοσφαιρική γνώση. Ένα καλό ποδοσφαιρικό κοινό γνωρίζει ξέρει πώς μπορεί να βοηθήσει. Ένα καλό ποδοσφαιρικό κοινό είναι ισχυρό, συναισθηματικό.

Ένα καλό ποδοσφαιρικό κοινό είναι έτοιμο να αναπηδήσει κυριολεκτικά. Ένα καλό ποδοσφαιρικό κοινό είναι το παιχνίδι. Ό,τι κι αν πούμε εκεί έξω υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο, αλλά αν αγαπάς το παιχνίδι, αν νιώθεις μέρος ενός συλλόγου, μίας οικογένειας, τότε γι' αυτά τα 90, 95 λεπτά επιτρέπεται να ξεχάσεις όλα τα πράγματα γύρω σου. Κι αυτό είναι που λέω στα αγόρια: ότι εμείς έχουμε την ευθύνη να τους βοηθήσουμε μέσα από δυσκολότερες στιγμές καθώς επίσης, και να τους κάνουμε να νιώθουν όταν αυτοί φεύγουν ξανά από το γήπεδο.

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για το ποδόσφαιρο. Προτού έρθω εδώ δεν είχα ιδέα. Όλοι μου μιλούσαν γι' αυτό κι εγώ δεν είχα ιδέα ότι είναι πραγματικά έτσι και τώρα μπορώ να πω: είναι απολύτως τρελό. Αν κάποιος από εμάς θεωρεί δεδομένο να έχει ένα γεμάτο γήπεδο, το να έχει μία απίστευτη ατμόσφαιρα που δεν έχω δει ξανά στη ζωή μου, εγώ δεν το θεωρώ δεδομένο ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να δημιουργήσει συναισθήματα, αυτό το παιχνίδι πρέπει να δημιουργήσει ατμόσφαιρα. Αυτό ο παιχνίδι είναι υπεύθυνο για πολλά πράγματα.

Δεν είναι το καθαρά τακτικό κομμάτι. Το να κινείσαι εδώ, το να κινείσαι εκεί, υπάρχει ένταση. Στην καλύτερη στιγμή μας χωριστήκαμε. Αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μαζί το μέλλον. Δεν μπορείτε να πιστέψετε και δεν θα καταλάβετε ποτέ πόσο πολύ μου λείψατε. Και δεν μπορώ να περιμένω να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί, επειδή το ποδόσφαιρο είναι ένα καλό άθλημα χωρίς εσάς, αλλά μαζί σας είναι το καλύτερο άθλημα στον κόσμο", είπε ο τεχνικός της Λίβερπουλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags