Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πρόταση από την Μπενφίκα περιμένουν στο Λιμάνι!
| 2021-08-21 11:10:00

Από εκεί "σκάει" πρόταση για Σεμέδο - Υπομονή για λίγα 24ωρα στον Ολυμπιακό - Επιβεβαίωση sportdog!

Sportdog Team
Από εκεί "σκάει" πρόταση για Σεμέδο - Υπομονή για λίγα 24ωρα στον Ολυμπιακό - Επιβεβαίωση sportdog!

Το μέλλον του Πορτογάλου στόπερ βρίσκεται μακριά από το Λιμάνι και έχουν γίνει προσπάθειες για να βρεθεί ομάδα και να συνεχίσει την καριέρα του - Δεν μπορεί να το κάνει σε Ισπανία και Αγγλία!
 

Ολυμπιακός: Πρόταση από την Μπενφίκα περιμένουν στο Λιμάνι!

Το ρεπορτάζ τον ήθελε να πηγαίνει στο Νησί, μέσω του Μέντες, αλλά η αλήθεια βρίσκεται αλλού.

Ο Σεμέδο δεν μπορεί να εργαστεί στην Αγγλία (όπως και στην Ισπανία) λόγω των μπλεξιμάτων που είχε στο παρελθόν, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να κοιτάζει άλλες αγορές για την παραχώρησή του.

Από Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία δεν υπήρξε ποτέ ενδιαφέροιν, για αυτό και από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι δεν θα προχωρήσει στη Γουλβς, το sportdog σάς είχε γράψει για την Πορτογαλία και τις Μπενφίκα-Σπόρτινγκ!

Κυρίως την Μπενφίκα, δηλαδή, που περιμένει να δει αν θα περάσει στους ομίλους το;y Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του παίκτη!

Αυτό αναφέρουν στην Πορτογαλία, επιβεβαιώνοντας στην ουσία το προ ημερών ρεπορτάζ του sportdog, δεδομένου ότι ο Ζέσους έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση την αξία του παίκτη και οι Αετοί είχαν προσπαθήσει και το περασμένο καλοκαίρι να τον αποκτήσουν...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags